LUD Literatura na knjižnem sejmu

Po dolgem času se bomo na knjižnem sejmu spet družili v živo! Tokrat bo sejmišče zaživelo na Gospodarskem razstavišču od torka, 22. novembra, do nedelje, 27. novembra.

Našo stojnico, ki je dobro založena z novimi naslovi, najdete v Stekleni dvorani ob Pisateljskem odru. Izbirate lahko med več kot 50 knjižnimi naslovi, prav vsi bodo na voljo po znižanih cenah. V ponudbo smo med drugim uvrstili nominiranko za najboljši prvenec letošnjega knjižnega sejma, Ajdo Bračič z Letečimi ljudmi, pa še čisto sveža Prišleka, poetični roman Katje Gorečan Materinska knjižica in pesniško zbirko Niti v sanjah Primoža Čučnika, esejistično poslastico Nobelovke Olge Tokarczuk Pozorni pripovedovalec, najpomembnejšo biografijo Franza Kafke, kultni Piknik na robu ceste bratov Strugacki in zbirko kratke proze priljubljenega Thomasa Bernharda. Celoten cenik najdete spodaj.

Prav tako bosta na voljo dve knjižni izdaji, ki sta pravkar prispeli iz tiskarne: esejistični prvenec izjemne pesnice Anne Carson Grenko-sladki eros in ponatis pesniške zbirke Veronike Dintinjana V suhem doku, ki je ob izidu leta 2016 prejela Jenkovo nagrado, letos pa je bila razpisana za Cankarjevo tekmovanje.

V nedeljo, 27. novembra, bo ob 17. uri na Pogovorni postaji potekal tudi dogodek Mater in materinska knjižica, kjer se bosta o spontanem splavu in o tem, kaj nam lahko pove glas nerojenega otroka v literarnem delu, pogovarjali vodja podkasta Mater Ana Dolinar in avtorica Materinske knjižice Katja Gorečan.

Se vidimo!



Vstop na sejem je prost, za obiskovalce je organiziran tudi brezplačen prevoz z avtobusom LPP, kupon zanj dobite tukaj, več o popustu na vozovnico za vlak pa izveste tukaj

VIR: LUD Literatura