študentje v okviru Študentskega sveta Univerze v Mariboru v sodelovanju z UKC Maribor, OZ Rdečega Križa Maribor in projektom Epruvetka, ki deluje pod okriljem Društva študentov medicine Maribor

Spoštovani,
študentje v okviru Študentskega sveta Univerze v Mariboru v sodelovanju z UKC Maribor, OZ Rdečega Križa Maribor in projektom Epruvetka, ki deluje pod okriljem Društva študentov medicine Maribor, ponovno organizirajo  vsakoletno krvodajalsko akcijo pod sloganom »Daruj več kot le kri. Daruj življenje«. Krvodajalsko akcijo, ki tradicionalno poteka v marcu in novembru, bomo izvedli v ponedeljek, 21. 11. 2022, v prostorih Fakultete za strojništvo Univerze v Mariboru in v torek, 22. 11. 2022, v prostorih Centra za transfuzijsko medicino UKC Maribor.

Študente ter vse ostale, ki bi želeli darovati kri prosimo, naj svoj prihod obvezno potrdijo in se dogovorijo o uri prihoda na telefonskih številkah Centra za transfuzijsko medicino UKC Maribor: 041/479-242 ali 041/320-796, vsak delovni dan od 7.00 do 15.00.
 
Predstavniki medijev vljudno vabljeni na dogodek v ponedeljek, 21. 11. 2022 ob 10.30, v prostore Fakultete za strojništvo Univerze v Mariboru (Smetanova ulica 17, 2000 Maribor). Za izjave vam bodo na voljo:
  • predstavnik CTM UKC Maribor
  • Anja Ftičar (vodja projekta Epruvetka in organizatorka KA Študentskega sveta UM)
  • Nina Kotnik (v.d. prorektorja za študentska vprašanja Univerze v Mariboru)
  • Metod Dolinšek (sekretar OZRK Maribor).
 
Vljudno vabljeni.

VIR: UKC Maribor