Vodilna podjetja, ki izdelujejo dodatke za videoigre, bodo ustvarila uradno licencirane izdelke posebej za Samsung Gaming Hub. PDP bo prvi na trgu z novim krmilnikom Gaming Hub že januarja.

Vodilna podjetja, ki izdelujejo dodatke za videoigre, bodo ustvarila uradno licencirane izdelke posebej za Samsung Gaming Hub. PDP bo prvi na trgu z novim krmilnikom Gaming Hub 
že januarja.


Ljubljana, 12. januar 2024 - Podjetje Samsung Electronics je objavilo podrobnosti programa »Oblikovano za Samsung Gaming Hub« ki je predstavljen na sejmu CES® 2024. Cilj programa je sodelovati z vodilnimi podjetji, ki proizvajajo igralno opremo, da bi spodbudili novo generacijo najboljših partnerskih izdelkov v svojem razredu za Samsung Gaming Hub, platformo za pretakanje iger Samsung. Poleg tega je podjetje napovedalo partnerstvo s ponudnikom igralne dodatne opreme PDP (Performance Designed Products LLC), ki je predstavilo prvi krmilnik Oblikovano za Samsung Gaming Hub.

»Samsung se zaveda nepogrešljive vloge dodatne opreme pri izboljšanju igralnih izkušenj,« je dejal Jiho Ha, vodja skupine za storitvena partnerstva pri podjetju Samsung Electronics. »Na podlagi naše že tako visoke ravni združljivosti bomo v okviru programa Oblikovano za Samsung Gaming Hub sodelovali z zaupanja vrednimi partnerji pri izdelavi dodatkov, ki bodo še izboljšali vrhunsko izkušnjo Samsung Gaming Hub.« 

Od letošnjega leta bodo igralci lahko videli oznako Oblikovano za Samsung Gaming Hub, ki označuje, da je bil izdelek preizkušen glede združljivosti, kakovosti, zmogljivosti, varnosti in zaščite na napravah Samsung. Dodatki s to oznako zagotavljajo najboljšo možno izkušnjo pretakanja iger v Samsung Gaming Hub, ne glede na podprto napravo Samsung, ki jo igralci izberejo.

Samsung je napovedal tudi partnerstvo z družbo PDP in njihovim novim brezžičnim krmilnikom Replay Midnight Blue, ki je prvi izdelek linije Oblikovano za Samsung Gaming Hub. Novi krmilnik bo vključeval vgrajeno akumulatorsko baterijo za do 40 ur igranja z enim polnjenjem, brezžično povezavo Bluetooth z nizkimi zakasnitvami z dometom 30 metrov, gumb Samsung Gaming Hub Home, ki lahko takoj zažene Samsung Gaming Hub, enostaven gumb za upravljanje glasnosti televizorja in še več. Igralci si lahko krmilnik Replay Midnight Blue podrobneje ogledajo na Samsung stojnici na sejmu CES. Krmilnik je na voljo za prednaročilo na spletni strani PDP, Amazon.com in BestBuy.com.

Samsung igralcem iger še naprej omogoča večjo izbiro pri igranju, od naprav, ki jih uporabljajo za pretakanje iger, do širitve sistema Samsung Gaming Hub, in nenehno ponuja inovativne izdelke in izkušnje, ki jih igralci obožujejo.

Spremljajte dogajanje, saj Samsung še naprej uvaja inovacije in dodaja nove partnerje v ekosistem Oblikovano za Samsung Gaming Hub.

###

O podjetju Samsung Electronics
Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, gospodinjskih aparatov, omrežnih sistemov, pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in rešitev LED ter s svojim ekosistemom SmartThings in odprtim sodelovanjem s partnerji zagotavlja brezhibno povezano izkušnjo. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.

O Samsung Gaming Hub
Samsung Gaming Hub, ki ga poganja Tizen, je celovita platforma za odkrivanje pretočnih iger, ki povezuje strojno in programsko opremo za boljšo izkušnjo igralcev. Takoj igrajte na tisoče iger iz konzol Xbox, NVIDIA GeForce NOW, Amazon Luna, Utomik, Antstream Arcade in Blacknut Cloud Gaming. Samsung Gaming Hub je nov dom za igre in zabavo z integracijo storitev Twitch, Spotify in YouTube Gaming, ki igralcem omogoča enostaven dostop za izboljšanje njihove izkušnje. Brez omejitev shranjevanja, brez prenosov, brez konzole ali računalnika - igralci potrebujejo le igralni krmilnik s podporo Bluetooth in internetno povezavo, da lahko začnejo igrati. Več informacij na spletni strani Samsung Gaming Hub.

VIR: Millenium Promocija