Najbolj priljubljena slovenska komičarka Martina Ipša te dni navdušuje gledalce s svojo novo predstavo Vsi so nori, razen nas.

Martina se v uro in pol dolgi predstavi dotakne vseh norosti človeške narave, ki so še posebej prišle do izraza v času epidemije, pa tudi malce nenavadnih značilnosti Slovencev. 

Gledalci razprodane dvorane Narodnega doma in premiere v Ljubljani so se tako nasmejali zabavnim primerjavam o vzgoji otrok nekoč in danes, navadam Slovencev na dopustu, Martina pa je dala moškim obiskovalcem tudi nekaj inštrukcij o tem, kako ravnati z žensko. 

Komičarka pa tokrat ni samo nasmejala obiskovalcev, ampak jim je dala tudi misliti, saj se je dotaknila nekaterih perečih tematik in krivic. Predstavo je zaključila z izjemno močnim čustvenim sporočilom, s katerim je opozorila na vse, kar je narobe z današnjo družbo (predvsem v odnosu do žensk) in zato prejela stoječe ovacije. 

Predstavo so si do danes ogledali številni znani Slovenci, med drugim tudi Helena Blagne, Ana Žontar Kristanc, Jernej Kuntner, Filip Flisar, Robert Roškar, Jerica Zupan, Jasna Kuljaj, Andrej Težak Tešky, Klemen Bunderla, Nino Ošlak, Željko Čakarević - Željkić in Klemen Bučan. Strinjajo se, da gre za Martinino najboljšo predstavo do zdaj. Predstava Vsi so nori, razen nas bo ponovno na ogled  6.12 v Narodnem domu v Mariboru, 11.12 v Kulturnem domu Apače in 20.12 v Festivalni dvorani v Ljubljani.

VIR: Zavod za Kulturo Maribor