pošiljamo vam tedenski izbor knjig, dogodkov, ugodnosti ter drugih navdihujočih vsebin.

Drage bralke in dragi bralci,
pošiljamo vam tedenski izbor knjig, dogodkov, ugodnosti ter drugih navdihujočih vsebin.

Knjiga tedna
Tereza Vuk, ki je poznana predvsem po svojih sočnih kolumnah in dveh knjigah, Kolumniatrija in Creepyatrija, se tokrat  predstavlja z romanom Zakaj ima moj hudič krila. Po pričakovanjih je tudi pričujoče delo na kratko rečeno totalno odpičena knjiga. Priporočamo.

Dogodek tedna
Oglejte si novo epizodo Beletrine v živo. Tokrat smo gostili Alenko Puhar, ki se je z Bernardom Nežmahom pogovarjala o knjigi Skozi gosto noč, v kateri so zbrana pisma, ki sta si jih med letoma 1951 in 1957 izmenjevala slovenski pravnik in politik Boris Furlan in njegova hči Staša Furlan Seaton.

Ugodnost tedna
Samo še danes vam je knjiga  Razvoj osebnosti C. G. Junga, ki smo jo izbrali za januarsko knjigo meseca, na voljo po 30 % ugodnejši ceni. Potopite se v predavanja o otroški psihologiji enega največjih psihologov 20. stoletja.

Novica tedna
Lepo vabljeni, da se nam jutri, v sredo, 1. februarja 2023, ob 19.00 pridružite v Klubu Cankarjevega doma, kjer bo pisatelj, pesnik, dramatik in scenarist Feri Lainšček z Bernardo Žarn spregovoril o svojem težko pričakovanem romanu Petelinje jajce, ki nadaljuje zgodbo uspešnice Kurji pastir. Brezplačno vstopnico si lahko priskrbite na povezavi.

Članek tedna
Vabljeni k branju intervjuja z bolgarskim pisateljem Georgijem Gospodinovim, ki ga je za portal AirBeletrina pripravila Katja Šifkovič. S pisateljem se je pogovarjala o romanu Časovno zaklonišče, ki je v prevodu Boruta Omerzela pred kratkim izšel pri Beletrini.

VIR: Beletrina