Ta konec tedna bo v prestolnici spet športno. V soboto in nedeljo, 24. in 25. septembra, vabljeni v Ljubljano na Kongresni trg.

Olimpijski festival bo znova ponudil več kot 40 različnih športnih izzivov in pester spremljevalni program s Foksijevo deželo. Vsi obiskovalci lahko sodelujete v nagradni igri. Otroci, ki prireditev obiščete v družbi babice ali dedka, pa prejmete posebno darilo. Pohitite, število daril je omejeno.  Olimpijski festival bo ves konec tedna ponujal zanimiv program:- športni izzivi, kjer se lahko spoznate tudi z vrhunskimi športniki- pester spremljevali program z nastopi mladih športnikov na glavnem odru,- Foksijeva dežela z ustvarjalnimi delavnicami. V soboto se bomo družili med 10. in 20. uro, v nedeljo med 10. in 18. uro.   

NE POZABITE Sobota, 24. september:- OLIMPIJSKI PROTOKOL s prižigom ognja ob 11. uri- BE ACTIVE TEK Onkraj meja po ulicah Ljubljane ob 18. uri (prijave)- OGNJENI ŠOV ČUPAKABRA ob 19.15 uri Vse aktivnosti so brezplačne. Zaradi lažje organizacije so prijave na tek obvezne - prijavite se na tej povezavi.  Nedelja, 25. september: V nedeljo bomo dogajanje sklenili s premiero otroške gledališke predstave FOKSI IN OLIMPIJSKI ZAKLAD ob 17. uri. Pridružite se nam pri glavnem odru.  Vsi otroci, ki boste vztrajali z nami in opravili 40 športnih izzivov pa prejmete knjižico Foksi in športni duh. Zgibanko z žigi oddajte v šotoru, ki ga prepoznate po Foksiju.  Poseben SKB izziv z nagradami je za vas pripravil tudi prašiček PAPI, športni navdušenec banke SKB. 

Vabljeni na Kongresni trg, kjer boste uživali v igri.
Več informacij na festival.olympic.si


PR: OKS