Ob vstopu učenk in učencev v novo, trenutno verjetno najmodernejšo osnovno šolo, vas na prvi dan novega šolskega leta vabimo v OŠ Frana Albrehta Kamnik.

Ob vstopu učenk in učencev v novo, trenutno verjetno najmodernejšo osnovno šolo, vas na prvi dan novega šolskega leta vabimo v OŠ Frana Albrehta Kamnik. Skupaj bomo pospremili učence in učenke ter njihove učiteljice in učitelje v povsem novo šolo.
 
Vstop učenk in učencev s simbolno predajo ključa in druženjem z vodjo projekta izgradnje bo v ponedeljek, 2. septembra 2024, z začetkom ob 9. uri na ploščadi pred vhodom v novo OŠ Frana Albrehta Kamnik, na Šolski ulici 1 v Kamniku. Parkirišče bo za vse, ki nam boste v odgovoru na to vabilo sporočili, da pridete z avtomobilom, rezervirano na parkirišču pred šolo oz. telovadnico.
 
Na ogledu nove šole in druženju, kjer bo tudi možnost za vprašanja, bodo z vami:
·         Matej Slapar, župan Občine Kamnik,
·         Bogdan Pogačar, vodja gradbenega odbora,
·         Monika Glücks Donko, ravnateljica OŠ Frana Albrehta Kamnik.
 
Na našem skupnem druženju bomo podrobneje predstavili novo šolsko zgradbo ter vas popeljali na ogled njenih sodobnih prostorov. Projekt gradnje nove šole je bil po mnogih letih projektiranja namreč izpeljan v manj kot treh letih. Nova šola, ki se razprostira na 8000 m², velja za trenutno najbolj moderno šolo v Sloveniji. Šola je popolnoma prilagojena sodobnim učnim procesom. Na srečanju z vami bomo predstavili tudi vizijo prihodnjega dela na šoli in okoli nje.
 
Vljudno vas prosimo, da svojo udeležbo na dogodku potrdite najkasneje do petka, 30. avgusta 2024, na e-naslov: pr@kamnik.si.
 
PR - Ekipa Občine Kamnik