napovednik

Brightonski gangster
V nedeljo, 3. decembra, ob 21.00
Piše se leto 1964. Nekoč tiho obmorsko mestece Brighton nenadoma preplavijo tolpe mafijcev, oblečenih po zadnji modi ter rokerjev, ki se kar kopajo v briljantini in iščejo izgrede. V vsem tem kaosu se znajde tudi mafijec in gangster Pinkie Brown. Ko ga hladnokrvni umor združi z natakarico Rose, uporabi vse spretnosti zapeljevanja, da bi si zagotovil njen molk. Se bo Rose pravočasno rešila pred Pinkiejem ali jo bo ta potegnil še dlje v svet smrti in prekletstva?
 
Stepfordske ženske
V soboto, 2. decembra, ob 21.00
Joanna Eberhart se z možem z Manhattna preseli v elitno predmestje Stepford v Connecticutu ... toda Stepford skriva skrivnost - vse žene so preveč popolne in vsi možje preveč srečni. Kmalu odkrijeta, da moški iz Stepforda svoje žene nadomeščajo s popustljivimi roboti.
 
Usodna izdaja
V soboto, 9. decembra, ob 21.00
Agent FBI Roy Clayton vodi nevarno preiskavo mednarodne prevare. Vsi namigi nakazujejo vpletenost nekdanjega uslužbenca posebnih operacij Samirja Horna, agenta FBI, ki mu je bila zaupana naloga o pregonu nekdanjega vojaka posebnih operacij, ki se je pridružil teroristični organizaciji. O njegovih resničnih namerah je hitro podvomil.
 
Dobri pastir
V ponedeljek, 11. decembra, ob 21.00
Edward Wilson je nadarjen mladenič, ki ceni diskretnost, zato je idealen kandidat za skrivno obveščevalno službo. Za državo je pripravljen storiti in žrtvovati vse. Toda z leti postane vedno bolj paranoičen in zaradi hladne vojne ne zaupa nikomur okoli sebe. Tako so na preizkušnjo postavljena njegova prepričanja o predanosti državi, hkrati pa se vedno bolj oddaljuje od žene in sina, ki ne moreta več trpeti vseh njegovih laži.

VIR: Grayling