SkyShowtime potrdil datum začetka predvajanja težko pričakovane kriminalne triler serije A Town Called Malice

SkyShowtime potrdil datum začetka predvajanja težko pričakovane kriminalne triler serije A Town Called Malice
 
Serija z osmimi epizodami, v katerih igrata Jack Rowan in Tahirah Sharif, bo za pretočno predvajanje ekskluzivno na voljo na SkyShowtime od 12. maja dalje, ko si boste lahko ogledali tri epizode.
 
 
 
Fotografije si lahko prenesete tukaj: https://we.tl/t-bwFQ9S6f2X
Napovednik je na voljo tu: https://youtu.be/N3Vk9EMhRvQ 
    
SkyShowtime je danes potrdil datum začetka predvajanja povsem nove serije, kriminalnega trilerja A Town Called Malice Ta vznemirljiva in razgibana dramska serija bo na SkyShowtime s tremi epizodami prvič na voljo v petek, 12. maja, nove epizode sezone z osmimi deli pa bodo na platformo prihajale vsak teden.
 
V seriji A Town Called Malice, ki se odvija med obmorskimi klubi in palmami na Costi del Sol v zgodnjih 80. letih prejšnjega stoletja, spremljamo Lorde, družino nepomembnih kriminalcev iz južnega Londona, ki se preseli v Španijo, da bi izkoristila srečo v nesreči – in v odmevni preiskavi umora pobegnila pred pozornostjo policije. V tej eksplozivni družinski sagi z osmimi deli, ki so jo producirali Vertigo Films, Rogue State in Sky Studios, igrajo Jack Rowan, Jason Flemyng, Martha Plimpton in Tahirah Sharif.
 
Na čelu družine Lord je Jason Flemyng (Save Me, Lock, Stock in Two Smoking Barrels) kot Albert Lord, Jack Rowan (Born to Kill) kot Gene Lord, Tahirah Sharif (The Haunting of Bly Manor) kot Genovo dekle Cindy Carter in Martha Plimpton (Mass, The Good Wife) kot Mint Ma, v seriji pa se jim pridružijo tudi člani širše družine  –  Dougray Scott (Ever After, Mission: Impossible 2) kot stric Tony, Lex Shrapnel (Captain America) kot Leonard Lord, Daniel Sharman (Fear the Walking Dead, Medici) kot Kelly Lord, George Jaques (The Third Day: Autumn) kot Anthony Lord in Eliza Butterworth (The Last Kingdom) kot Carly Lord.
Najpametnejši, vendar spregledani najmlajši sin Gene (Rowan) in njegova neustrašna zaročenka Cindy (Sharif) pobegneta v Španijo, da bi se izognila aretaciji, potem ko sta le za las preživela spopad med tolpami. Zaljubljenca hitro posrka lokalno podzemlje in težave jima začnejo slediti iz dneva v dan. Ko se jima na Costi del Sol pridružijo še ostali člani družine, Lordovi ugotovijo, da so dobili idealno priložnost, da se popolnoma preobrazijo in znova zasijejo v stari slavi. Genu in Cindy pa to ni všeč, saj imata popolnoma drugačne načrte. Gonilna sila serije A Town Called Malice’s, ki ima močno glasbeno spremljavo, je glasba iz 80. let prejšnjega stoletja.

Glavni scenarist je Nick Love (Bulletproof, The Sweeney), s katerim sodelujejo še Melissa Bubnic, John Jackson, Liz Lake in Matt Evans. Glavni režiser serije je Jamie Donoughue, producent pa Andy Noble.

Storitev SkyShowtime je uporabnikom na voljo neposredno prek aplikacije SkyShowtime na napravah Apple iOS, tvOS, napravah Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung ter prek spletnega mesta: www.skyshowtime.com. Mesečna cena naročnine za SkyShowtime je 5,99 evra. Storitev ponuja tudi sedemdnevno poskusno obdobje.

Več o SkyShowtime 
SkyShowtime je hitro rastoča storitev pretočnega predvajanja v Evropi, ki že deluje na več kot 20 trgih, uporablja pa jo več kot 90 milijonov gospodinjstev. Zdaj je na voljo v Sloveniji, Albaniji, Andori, Bosni in Hercegovini, Bolgariji, na Hrvaškem, Češkem, Danskem, Finskem, Madžarskem, v Kosovu, Črni gori, v Severni Makedoniji, na Norveškem, Nizozemskem, Poljskem, Portugalskem, v Romuniji, Srbiji, na Slovaškem, v Španiji in na Švedskem. 
 
Kot skupno podjetje družb Comcast in Paramount Global SkyShowtime ponuja najboljšo zabavo, filme in originalne serije kultnih blagovnih znamk studiev, kot so Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios in Peacock. SkyShowtime bo kmalu postal tudi dom številnih ekskluzivnih lokalnih produkcij in izvirnih serij SkyShowtime.


VIR: MSL