napovednik

Kategorije dogodka:

Izobraževanje
Vstopnina:

Vstop prost
Organizator:

Razvojna agencija Zgornje Gorenjske
Kontaktna oseba organizatorja:

Urška Luks
Elektronska pošta organizatorja:

Termini
22.09.2022 ob 09.00
Razvojna agencija Zgornje Gorenjske vas vabi, da se nam pridružite v sklopu projekta Podjetniška kavica. Rezervirajte si četrtke in se nam pridružite na novih delavnicah. Nova znanja in izkušnje vam bodo pomagala do večjih uspehov tako na poslovnem kot tudi osebnem področju.
 
Želite razumeti, obvladovati in znati reševati konflikte? Se pri svojem delu srečujete z različnimi vrstami sogovornikov? Je vaša učinkovitost močno odvisna od uspešnosti vaše komunikacije z njimi? Če ste na vprašanja odgovorili pritrdilno, se nam lahko pridružite na delavnici REŠEVANJA KONFLIKTOV. Potekala bo v četrtek, 22. septembra 2022, od 9.00 do 12.30, v dvorani Čebelarskega centra v Lescah. Spoznali boste, kako konflikti nastanejo, se naučili njihovega uspešnega preprečevanja ter ugotovili, kako lahko že nastale konfliktne situacije uspešno rešiti. Z nami bo Tadeja Trojar Jan, magistrica psiholoških znanosti z več kot 20-letnimi izkušnjami, iz podjetja KLIN poslovno svetovanje.
 
V četrtek, 29. septembra, vas od 9.00 vabimo na spletni seminar DELOVNO PRAVO. Z Blažem Jamškom iz podjetja JamB izobraževanje bomo spoznavali pravne vidike iskanja kadrov, podlage za sklenitev zaposlitev, elemente pogodbe o zaposlitvi ter druge z delovnim pravom povezane dileme.
 
V četrtek, 6. oktobra, pa so na vrsti POGAJANJA. S Suzano Ester Car iz podjetja StepUp36 se bomo na praktični delavnici pogovarjali o ključnih elementih pogajanja, jih nadgradili z dvema izredno učinkovitima tehnikama pogajanj ter spoznali 3 pogajalske tipe. Ugotovili boste, kateri tip pogajalca ste ter tako prepoznali svoje močne in šibke točke. Delavnica s pričetkom ob 9. uri bo potekala v Konferenčni dvorani Kolpern na Jesenicah.
 
Projekt Podjetniška kavica sofinancirajo Občine Bled, Bohinj, Gorje, Jesenice, Kranjska Gora, Radovljica in Žirovnica in je v prvi vrsti namenjen občanom in podjetjem navedenih občin.
Udeležba na vseh delavnicah je brezplačna, obvezne pa so predhodne prijave na elektronski naslov urska.luks@ragor.si.
PR: Občina Gorje