Na spletni strani https://simbioza.eu/ lahko že zasledite program Simbiozinih delavnic Tretje kariere. Ponujajo pester program za vse stopnje znanja - za začetnike, obnovitvene delavnice in nadaljevalne vsebine za vedoželjne.

Vse njihove delavnice so namenjene digitalnemu opismenjevanju in se boste pri njih lahko naučili uporabljati vaš pametni telefon kot začetnik, ali pa boste izpopolnili svoje znanje in začeli uporabljati še dodatne možnosti, ki vam jih ponujajo različni programi, aplikacije, oblačne storitve itd.

Delavnice, ki so organizirane v živo, imajo omejeno število mest, zato pohitite s prijavami. Potekajo v njihovih poslovnih prostorih na naslovu Latinski trg 6, Ljubljana, v BTC-ju, kletna etaža Emporiuma. V primeru zasedenosti skupine vas bodo evidentirali in boste priložnost dobili takoj pri prvi naslednji izvedbi.
Vabljeni k prijavam in obisku njihove spletne strani, urnik dogodkov pa si lahko ogledate tudi na povezavi. Več informacij o vsaki delavnici navedeni spodaj v nadaljevanju pridobite s klikom na posamezno povezavo, kjer se na delavnico lahko tudi prijavite. Za več informacij pa so vam na voljo na tel. 040 778 475 ali na e-naslovu lab@simbioza.eu.

VIR: Seniorske novice