napovednik

NAZAJ V ŠOLO 2023 – 1.9.2023
Prvi šolski dan, petek, 1. september, bo za šolarje v vseh kinih Cineplexx prav poseben. Ob ogledu kateregakoli filma bo vsak šolar prejel šolske nalepke. Poleg tega pa šolarje čaka prav posebni MENI PETKA po akcijski ceni 5 Eur, za srečno šolsko leto s petkami! V Cineplexxu Maribor bodo Animacije Želvica, med 15:00 in 18:00, poskrbele za poslikave obraza in ustvarjalne delavnice.
 
Z MALČKOM V CINEPLEXX – 2.9.2023
Vsako prvo soboto v mesecu bodo projekcije animiranih filmov v kinih Cineplexx prilagojene najmlajšim obiskovalcem. Izbor animiranih filmom bo namenjen malčkom od tretjega leta starosti dalje. Program Z MALČKOM V CINEPLEXX se bo pričel v mesecu septembru. V soboto, 2. septembra bo na sporedu izbor kratkih animiranih zgodb z naslovom ČAROBNA PRIJATELJSTVA, prvo soboto v mesecu oktobru pa bo na ogled 1, 2, 3, MAČEK MURI!.
 
PRAVIČNIK 3: ZADNJE POGLAVJE – 31.8.2023
Denzel Washington se vrača kot Robert McCall v zaključnem delu priljubljene akcijske trilogije; PRAVIČNIK 3: ZADNJE POGLAVJE. Ob njem odlična igralska zasedba: Dakota Fanning, David Denman, Sonia Ammar in Gaia Scodellaro.
 
ZVOK SVOBODE – 31.8.2023
ZVOK SVOBODE, režiserja Alejandra Monteverdeja je temelji na neverjetni resnični zgodbi, prinaša razsvetljen vpogled v eno najtemnejših tematik današnjega časa.
 
PREPROSTO SUPER – 31.8.2023
Animirana pustolovščina PREPROSTO SUPER je zgodba sodobnega časa o tem, kako se otroci soočajo s pričakovanji staršev in okolice.
 
ŠE DESET DNI BREZ MAME – 31.8.2023
Na velika platna prihaja komedija z že znano francosko družino, ki jih spremlja kaos, ko je mama odsotna. V komediji ŠE 10 DNI BREZ MAME bo družina odšla na družinske počitnice, a spet brez mame in znova se obeta kaos, tokrat sredi belih strmin!
 
NUNA II – 7.9.2023
Največja zloba v vesolju Priklicanega zla, NUNA II se vrača v kina predpremierno že v sredo, 6. septembra. Imetnike CBC kartice v petek, 2. junija čaka HORROR NIGHT, ko ob ogledu filma NUNA II prejmejo dodanih 100 točk na kartico.
 
MOJA OBILNA GRŠKA POROKA 3 – 7.9.2023
Grška družina Portokalosovi se v romantični komediji MOJA OBILNA GRŠKA POROKA 3. vrača na velika platna. Tokrat se odpravljajo na družinsko srečanje v Grčijo. Premiera bo v sredo, 6. septembra v Cineplexxu Ljubljana, dogodek Ladies night pa v četrtek, 7. septembra v vseh kinih Cineplexx.
 
LEAGUE OF LEGENDS EMEA CHAMPIONSHIP FINAL 2023 – 10.9.2023
Slovenske oboževalci League of Legends je razveselila novica, da si bodo v ljubljanskem Cineplexxu lahko ogledali prenos velikega finala sezone v živo iz francoskega Montpelliera LEAGUE OF LEGENDS EMEA CHAMPIONSHIP FINAL 2023 v nedeljo, 10. septembra.
 
PRVIČ PO VSEM – 14.9.2023
V petem in zadnjem delu svetovnega fenomena PRVIČ, spremljamo naša junaka Tesso in Hardina, ki živita ločeni življenji, po tem, ko je Hardin brez Tessine vednosti objavil svojo knjigo, ki razkriva veliko njunih osebnih zadev. Dogodek Ladies night PRVIČ PO VSEM bo v četrtek, 14. septembra.
 
SMRT V BENETKAH – 14.9.2023
Smrt je šele začetek. Tokrat bo tudi Hercule Poirot podvomil v vse, kar lahko razložimo z logiko. SMRT V BENETKAH na velika platna prihaja 14. septembra.
 
VRABČEK RICHARD 2 – 14.9.2023
Po šestih letih se na velika platna vrača vrabček Richard Potem ko je odraščal s štorkljami in bil prepričan, da je tudi sam štorklja in odletel na jug, se bo v nadaljevanju dogodivščin vračal nazaj na sever, vendar znova brez svoje jate, vmes pa zapletel v vrsto dogodivščin v animirani pustolovščini VRABČEK RICHARD 2. DRUŽINSKI DAN  z otroškimi kotički pa v soboto, 16. septembra.
 
P'ESTANIAN IN TRIJE SMRČKETIRJI – 21.9.2023
To je zgodba o velikem junaku, v borbi za čast, zvestobo in prijateljstvo. Animirana, sinhronizirana pustolovščina, temelji na slavnem romanu Trije mušketirji in je postavljena v 17. stoletje. Zgodba sledi mlademu kužku P’Estanianu, ki potuje v veličastni Pariz in upa, da bo izpolnil svoje sanje in postal eden od slavnih kraljevih zaščitnikov. DRUŽINSKI DAN, z otroškimi kotički bo v soboto, 23. septembra.
 
PLAČANCI 4 – 21.9.2023
Umrli bodo, ko bodo mrtvi. PLAČANCI 4 z zvezdniško zasedbo Jason Statham, Curtis '50 Cent' Jackson, Megan Fox, Sylvester Stallone in Dolph Lundgren.
 
CARLOS: THE SANTANA JOURNEY GLOBAL PREMIERE – 23.9. 2023
Carlos Santana je še vedno eden od premiernih umetnikov v svetu glasbe, ki združuje jazz, blues in mariachi zvok z duhovnostjo rock'n'rolla. Nov koncertni film CARLOS, ki vključuje uvodno vsebino z režiserjem Rudyjem Valdezom in Carlosom Santano.
 
 
MODROST TRAVME – 27.9.2023
Po mnenju dr. Gaborja Matéja je medsebojna povezanost tesnobe, kroničnih bolezni in uporabe psihoaktivnih substanc običajna – vendar ne tako, kot si morda predstavljamo. Dokumentarni film MODROST TRAVME bo v sredo, 27. septembra spremljala delavnica.
 
 
KREATOR – 28.9.2023
Epski znanstvenofantastični akcijski triler KREATOR, režiserja Garetha Edwardsa, znanega po uspešnicah Rogue One: Zgodba vojne zvezd in Godzila.
 
ŽAGA X – 28.9.2023
Deseto nadaljevanje franšize Žaga. John Kramer odpotuje v Mehiko na tvegan in eksperimentalen medicinski poseg. V lovu na obetaven postopek, ki bi mu domnevno ozdravil raka ugotovi, da je bil žrtev prevare.

VIR: Cineplexx