Ekskluzivna torbica za telefon Galaxy Z Flip5

Ekskluzivna torbica za telefon Galaxy Z Flip5


Ljubljana, 11. oktober 2023 - Edinstven telefon Samung Galaxy Z Flip5 si zasluži tudi edinstven modni kos kot dodatno opremo. Zato se je podjetje Samsung odločilo združiti moči s slovensko modno oblikovalko Julio Kajo Hrovat, ki deluje pod blagovno znamko JKH identity. V sodelovanju je nastala  omejena serija torbic za pametni telefon Galaxy Z Flip5. 

Samsung že nekaj let zapored sodeluje tako z mladimi kot uveljavljenimi slovenskimi modnimi oblikovalci, predvsem v času Ljubljanskega tedna mode LJFW, ki je odlična odskočna deska za nove kolekcije, nove blagovne znamke in nova sodelovanja. 

Mlada blagovna znamka JKH identity in Samsung telefon, namenjen predvsem mlajši generaciji, sta se znašla v plodnem sodelovanju pri oblikovanju nove izjemne kolekcije modnih kosov in nastal je edinstven modni dodatek za edinstven telefon. Torbica za telefon Samsung Galaxy Z Flip5 je bila prvič predstavljena na modni reviji blagovne znamke JKH identity na Ljubljanskem tednu mode 2023, ki je prejšnji teden potekal v novem Centru Rog v Ljubljani. 


Ultimativna žepna naprava za samoizražanje brez kompromisov
Galaxy Z Flip5 je vrhunski žepni telefon za ustvarjanje vrhunskih fotografij in videoposnetkov. Nov večji zunanji zaslon omogoča večjo prilagodljivost in hitrejši dostop do uporabnih informacij. Ko je zložen, omogoča enostaven pregled obvestil in dostop do kamer z izjemnimi možnostmi za fotografiranje, vključno z visokokakovostnimi selfiji in osupljivimi posnetki brez uporabe rok. Poleg tega izboljšane rešitve z umetno inteligenco dodajo kreativnost in optimizacijo pri fotografiranju v različnih svetlobnih pogojih, kar ustvarja boljšo izkušnjo fotografiranja na poti.

Blagovna znamka zasnovana na slovenski kulturni dediščini
Oblikovalka Julia Kaja Hrovat v svojem delu črpa iz slovenske kulturne dediščine, zanimajo jo simboli in zgodbe naše identitete, ki jih prenaša v sodobne modne kolekcije. Njene kolekcije so namenjene samostojnim, samozavestnim ženskam, ki iščejo udobje naravnih materialov v vrtincu barv, od jutra do večera. Njena najnovejša kolekcija, naslovljena KAOS, je navdihnjena z arhaičnimi načini življenja, verovanji in starimi običaji slovenske kulturne dediščine. Prepletajo se simboli poganske in krščanske vere, odražajo kaotični svet informacij in identitetnih kriz, ter spodbujajo trajnost in ekološko ozaveščenost. Vzorci na oblačilih izhajajo iz mitoloških bitij, božanstev in njihovih simbolov, prepletenih v kaotičnem vzorcu, ki poudarja pomen sožitja človeka z naravo in opominja na dediščino. Navdih za vzorce je oblikovalka našla v freskah cerkve sv. Trojice v Hrastovljah, ki prefinjeno združujejo krščanstvo s starodavno vero in povezavo z naravo.

V novi kolekciji so avtorski potiski polni zgodb, v njih plešejo staroslovanska božanstva, ozadje pa je ozvezdje - galaksija. Okrogla torbica tako simbolizira galaksijo in ponavljajoči se letni cikel (letne čase). Torbica, ki ji Julia Kaja Hrovat pravi “galaxy bag” je ravno prav velika, da se v njo prilega novi telefon Samsung Galaxy Z Flip5.



Dizajnerska torbica kot darilo ob nakupu telefona Galaxy Z Flip5
Omejena količina torbic JKH identity za telefon Samsung Galaxy Z Flip5 je na voljo v Samsung centru v nakupovalnem središču Citypark v Ljubljani. Vsak, ki kupi novi Samsung Galaxy Z Flip5, lahko poleg telefona dobi brezplačno torbico JKH, ki je bila izdelana prav za ta telefon in predstavljena na tednu mode v Ljubljani. Ponudba velja do razprodaje zaloge torbic JKH.


###

O podjetju Samsung Electronics 
Samsung navdihuje svet in oblikuje prihodnost s transformativnimi idejami in tehnologijami. Podjetje na novo opredeljuje svet televizorjev, pametnih telefonov, nosljivih naprav, tabličnih računalnikov, digitalnih naprav, omrežnih sistemov ter pomnilnika, sistemskih rešitev LSI, livarskih rešitev in LED. Za najnovejše novice obiščite: http://news.samsung.com.

O JKH identity
V svojem delu, oblikovalka Julia Kaja Hrovat črpa iz slovenske kulturne dediščine. Zanimajo jo najrazličnejši simboli in zgodbe naše identitete, katere uspešno prenaša na sodobne kolekcije ženskih oblačil. Ustvarja za ženske, ki so samostojne, samozavestne, v svojem življenju zaposlene in vsemogočne. Na oblačila, ki so oblikovno zasnovana tako, da žensko skozi dan popeljejo v vrtincu barv in udobja naravnih materialov, vse do večera v gledališču, prireditvi ali večerji s prijatelji.

VIR: Millenium Promocij