amsung najavlja kampanjo Odprtost vedno zmaguje in v središču Pariza odpira razstavni prostor Olympic™️ rendezvous @ Samsung.

Manj kot 100 dni pred začetkom olimpijskih in paraolimpijskih iger v OI Parizu 2024 je podjetje Samsung Electronics, svetovni olimpijski in paraolimpijski partner, uradno začel kampanjo Odprtost vedno zmaguje (Open always wins), ki obeležuje skupne vrednote odprtosti znamke in prihajajočih olimpijskih ter paraolimpijskih iger, in napovedal slavnostno odprtje razstavnega prostora Olympic™️ rendezvous @ Samsung | Champs-Elysees 125
 

 Sporočilo podjetja Samsung Odprtost vedno zmaguje izraža prepričanje znamke, da odprtost omogoča nove perspektive in neskončne možnosti, ki bo v središču programa OI Pariz 2024, kot je bilo objavljeno januarja. Nova kampanja, ki je bila premierno predstavljena danes, oživlja sporočilo Odprtost vedno zmaguje z zgodbami deskarja Auréliena Girauda (Francija), parasprinterja Johannesa Floorsa (Nemčija) in breakdancerke Sarah Bee (Francija) iz Team Samsung Galaxy ter prikazuje, kako odprtost omogoča izjemne stvari. 
 

 »Samsung kot svetovni olimpijski in paraolimpijski partner že skoraj 40 let spodbuja inovacije ter zagotavlja vrhunsko tehnologijo in doživetja na igrah,« je dejal TM Roh, predsednik in vodja Mobile eXperience Business pri podjetju Samsung Electronics. »Način, kako uživamo na igrah, se je skozi čas močno razvil, tehnologija pa ima ključno vlogo pri oživljanju olimpijskega duha. To še toliko bolj drži, ko začenjamo z Games wide open, in veseli nas, da bomo olimpijske navijače in športnike z našo kampanjo Odprtost vedno zmaguje v Parizu zbližali bolj kot kdaj koli prej z odpiranjem novih izkušenj in pomembnih povezav.«
 

 Samsung je predstavil tudi povsem nov razstavni prostor Olympic™️ rendezvous @ Samsung | Champs-Elysees 125, ki bo navijače olimpijskih in paraolimpijskih iger z ikoničnimi doživetji popeljal na epsko potovanje na OI Pariz 2024. Z Galaxy bodo lahko podoživeli največje vrhunce preteklih iger, z Galaxy AI pa raziskali najnovejše inovacije Samsung in ustvarili spomine za vse življenje.
 

 Pri ustvarjanju tega razstavnega prostora je Samsung sodeloval z vizionarskim arhitektom, dobitnikom Pritzkerjeve nagrade Jeanom Nouvelom, čigar prelomna dela odražajo izjemen duh olimpijskih in paraolimpijskih športnikov, ki nenehno premikajo meje in na novo opredeljujejo možnosti. Prostor je zasnovan po navdihu pariških salonov iz obdobja razsvetljenstva in z odsevi in optičnimi iluzijami, ki vzbujajo občutek odprtosti, harmonije in povezanosti, ter slavi odprtost za nove perspektive in možnosti.
 

 »Celoten prostor je zasnovan tako, da slavi zavezanost podjetja Samsung k odprtosti,« je dejal Jean Nouvel. »Na abstraktni grafični fasadi se zrcalijo gibi in luči, ki se pojavijo in izginejo v trenutku, medtem ko matirana, odsevna bela ogledala v avli vabijo k odkrivanju najnovejših inovacij.«
 

 Olympic™️ rendezvous @ Samsung | Champs-Elysees 125 je bil odprt s slovesnim prerezom traku, ki so se ga udeležili TM Roh, ambasadorji Team Samsung Galaxy: francoska surferka Joanne Defay, britanski breakdancer Karam Singh in francoski paraplavalec Ugo Didier ter Anne-Sophie Voumard izvršna direktorica za televizijske in marketinške storitve pri MOK, Pierre Rabadan, podžupan mesta Pariz, ki je odgovoren za šport, olimpijske in paraolimpijske igre, ter Étienne Thobois, generalni direktor pariškega organizacijskega odbora za olimpijske in paraolimpijske igre Pariz 2024.
 

 »Navdušeni smo, da bomo na Olympic™️ rendezvous @ Samsung | Champs-Elysees 125 praznovali naše skupne vrednote Games wide open,« je dejala Anne-Sophie Voumard, izvršna direktorica televizijskih in marketinških storitev MOK. »Samsung je s svojo inovativno tehnologijo v preteklih desetletjih odigral ključno vlogo pri izboljšanju doživetja navijačev na olimpijskih igrah, zato smo navdušeni, da bo s to predstavitvijo in številnimi načini, s katerimi bo podprl izvedbo prihajajočih olimpijskih in paraolimpijskih iger tukaj v Parizu, le-te ponesel na še višjo raven.«
 

 Olympic™️ rendezvous @ Samsung, ki se nahaja na aveniji Champs-Élysées 125, bo za javnost odprt 3. maja in bo deloval do 31. oktobra. Odprt bo od ponedeljka do sobote od 10. do 20. ure, ob nedeljah pa od 11. do 20. ure. V njem se bo tekom poletja odvijala vrsta posebnih dogodkov, odprt pa bo za vse, ki se želijo potopiti v dogajanje olimpijskih in paraolimpijskih iger Pariz 2024. 
 

 Poleg razstavnega salona na Elizejskih poljanah bo Samsung odprl dodatne prostore Olympic™️ rendezvous @ Samsung po celotnem mestu luči in njegovi okolici, vključno z olimpijskim parkom, olimpijsko in paraolimpijsko vasjo ter glavnim novinarskim središčem. Na ključnih prizoriščih olimpijskih in paraolimpijskih iger pa bodo tudi polnilne postaje Samsung Galaxy, kjer bodo obiskovalci lahko preizkusili najnovejše inovacije Galaxy.
 

 Na Samsung kanalu YouTube si oglejte Samsung kampanjo Odprtost vedno zmaguje: https://www.youtube.com/watch?v=fNsh cbX GOjg.

PR - Millenium Promocija d.o.o