Letos se udeležujemo sejma Aqua Nederland, ki poteka od 21. do 23. marca v Gorinchemu na Nizozemskem.

Letos se udeležujemo sejma Aqua Nederland, ki poteka od 21. do 23. marca v Gorinchemu na Nizozemskem.

Letos se udeležujemo sejma Aqua Nederland, ki poteka od 21. do 23. marca v Gorinchemu na Nizozemskem. Na tem sejmu se srečujejo glavni akterji iz sektorjev odpadnih vod, pitne vode ter komunalne vode in ravnanja z odpadnimi vodami. To je za Iskraemeco odlična priložnost, da predstavimo naše inovativne digitalne vodne števce in storitve.

Na stojnici K135 boste imeli obiskovalci priložnost spoznati najnovejše digitalne vodne rešitve podjetja in se povezati s strokovnjaki podjetja. Predstavili bomo naše popolnoma integrirane pametne rešitve za vodo, ki zagotavljajo vrhunsko zmogljivost in učinkovitost, vključno z vodomeri s komunikacijskimi zmogljivostmi, storitvami upravljanja omrežja, zbiranjem in upravljanjem podatkov. Predstavili bomo odlične primere, kako lahko komunalna podjetja v realnem času komunicirajo s podatki senzorjev in programsko opremo za upravljanje črpalnih dejavnosti in izboljšanje učinkovitosti delovanja, kar posledično pripomore tudi k zmanjšanju emisij ogljika.

Inovativni števci podjetja so zasnovani tako, da izpolnjujejo potrebe številnih industrijskih panog, vključno s kemično, živilsko in toplotno distribucijo, hkrati pa so skladni s standardi ISO 4064. Naši merilniki se od drugih razlikujejo po tem, da so sposobni zaznati majhne pretoke, odkriti vse neprijetne ali goljufive dejavnosti ter da za merjenje pretoka uporabljajo dva različna učinkovita in uspešna principa – ultrazvočnega in elektromagnetnega. Zaradi teh lastnosti so naši vodni števci idealna rešitev za komunalna podjetja, ki želijo bolje nadzorovati svoja omrežja ter spodbujati racionalno rabo in ohranjanje vodnih virov.

Vabimo vas, da obiščete našo stojnico K135, kjer boste izvedeli več o naših pametnih rešitvah za vodo in se prepričali, zakaj je podjetje v ospredju digitalizacije vodnega sektorja. V primeru, da vstopnice še nimate, je na voljo brezplačna prijava za obiskovalce na spletni strani dogodka.

Veselimo se srečanja na sejmu Aqua Nederland, kjer bomo z vami delili našo vizijo za prihodnost industrije. Ne zamudite te priložnosti in se pridružite na stojnici K135, do takrat pa nas spremljajte na LinkedIn-u, da izveste, kaj pripravljamo za vas.

VIR: Iskraemeco