napovednik

Naslov:

KKC DOLENJSKE TOPLICE, SITARJEVA HIŠA, SOKOLSKI TRG, 8350 Dolenjske Toplice
 Prikaži na zemljevidu  Pot do lokacije
Termini
22.12.2022 ob 16.30
Spoštovani starši!
Z Veselim decembrom pride tudi obisk dedka Mraza, ki je za otroke prav poseben dogodek. Tradicionalni dogodek smo letos malo preoblekli in mu dodali nove vsebine, ki bodo prispevale k več druženja in ustvarjanja. Da bi ustvarili pravo zimsko pravljico, bomo poleg ogleda gledališke predstave: »Darila za prijatelje« in obdaritve, otrokom ponudili možnost sodelovanja pri peki piškotov, kreativnem ustvarjanju in poslikavi obraza. Več časa bo tudi na voljo za pogovor ter fotografiranje z dedkom Mrazom.
Zimska pravljica bo potekala 22. decembra, med 16.30 in 19.00 uro, na Sokolskem trgu, v Sitarjevi hiši in KKC-ju in bo namenjena tudi otrokom, ki sicer ne sodijo v starostne skupine, ki so upravičene do obdaritve, a si prav tako želijo srečanja z Dedkom Mrazom.
 Tudi za otroke, ki sicer niso upravičeni do obdarovanja, bomo omogočili srečanje z Dedkom Mrazom. V kolikor bi si želeli, da vaš otrok prejme novoletno darilo iz rok dedka Mraza, vam ponujamo možnost, da darilo po vaši izbiri prinesete, ga opremite z imenom in priimkom vašega otroka in dostavite v Sitarjevo hišo do 22. decembra do 13. ure. Darilo bo nato 22. decembra v popoldanskem času, vaš otrok v vašem spremstvu, prejel iz rok Dedka Mraza. Prav tako vam bo na voljo tudi poseben termin za ogled gledališke predstave »Darila za prijatelje« v izvedbi KUD Vesel teater. Ogledate si jo lahko ob 18.30 uri v veliki dvorani KKC.
Dogajanje na trgu bomo popestrili s prazničnimi stojnicami, toplimi napitki, palačinkami, za starše pa kuhanim vinom in še s čim, zato res lepo vabljeni!
Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na tic@dolenjske-toplice.si in 07 38 45 189.

VIR: Občina Dolenjske Toplice