Vsi smo neločljivo povezani

Vsi smo neločljivo povezani

Gre za osnovni jezik kreacije, ki temelji na matematičnih osnovah in predstavlja most med materijo in duhom. Kozmos iz mandal odseva preprosto simboliko in odpira vrata do razumevanja našega obstoja, je ključ do modrosti. Vanje je vtkano znanje, da smo vsi del celote in da smo med seboj neločljivo povezani.
Z njihovo pomočjo se povezujemo s silami, ki so svet ustvarile, gre za komunikacijo na arhetipski, simbolni ravni, kjer se um umakne notranjemu zavedanju, kjer resnico dojemamo v njeni prvinski obliki in kjer izkustvo zamenja razum.

Zakaj je nastal ta prispevek? Na spletu me je pričakalo vabilo na otvoritev kozmičnih mandal (26. 8. ob 18. uri). Poslala mi ga je “bivša” so-mama naših waldorfskih otrok, najprej vrtčevskih, nato prve generacije osnovnošolk in osnovnošolcev v Mariboru. Posebna Ženska, posebna Mama. Takoj so me pritegnile barve in še v istem trenutku sem začutila za vabilom posebno zgodbo. Avtorico, Žano Vračun, povabim k delitvi zgodbe o mandalah na našem portalu Navdihni me. In res, takoj se odzove: »Sva še na morju in že tri tedne me daje silovit kašelj. Vse, kar se je v zadnjih dveh letih nabralo, gre ven … dala sem odpoved, ker sem k sreči dobila novo službo v Slovenski Bistrici na Osnovni šoli.« Tako se začenja naša zgodba, tokratni navdih, ki ob zgodbah o mandalah prinaša še vabilo na otvoritev razstave 26. avgusta ob 18. uri, ustvarjalke Žane Vračun. Začutila sem, da so sporočila pravšnja za tokratno magično, preroško polno luno. Naj bo nežna in srčna z vsemi nami. Op. u. uvod zapisala Natalie Cvikl Postružnik, urednica, v nadaljevanju piše  Žana Vračun v Navdihni.me revija in spletni portal na https://navdihni.me/kozmicne-mandale-za-aktivacijo-razlicnih-podrocij/, ki ga izdaja Insights - družba za odkrivanje in razvoj potencialov.

VIR: Navdihni.me