Hit serija Star Trek: Strange New Worlds (Zvezdne steze: Nenavadni novi svetovi) se to poletje vrača na SkyShowtime

Hit serija Star Trek: Strange New Worlds (Zvezdne steze: Nenavadni novi svetovi) se to poletje vrača na SkyShowtime
 
Druga sezona serije, ki jo je producirala hiša CBS Studios in ima deset epizod, bo za pretočno predvajanje ekskluzivno na voljo na SkyShowtime od junija dalje.
 

Na dan »prvega stika« (tako imenovan First Contact Day, ki ga obeležujejo 5. aprila) je SkyShowtime objavil, da bo nova sezona serije Star Trek: Strange New Worlds (Zvezdne steze: Nenavadni novi svetovi) na platformi ekskluzivno na voljo to poletje. Drugo sezono serije producentske hiše CBS Studios bo na SkyShowtime mogoče gledati od junija dalje, nove epizode sezone z desetimi deli pa bodo izhajale vsak teden.
 
Serija Star Trek: Strange New Worlds (Zvezdne steze: Nenavadni novi svetovi) je postavljena v obdobje, v katerem je kapitan Christopher Pike upravljal s krmilom vesoljske ladje Enterprise. V seriji igrajo priljubljeni Anson Mount kot kapitan Christopher Pike, Rebecca Romijn kot Number One in Ethan Peck kot znanstveni poveljnik Spock. Serija spremlja kapitana Pika, poveljnika Spocka in častnico Number One, ko po galaksiji raziskujejo nove svetove v času, preden se je kapitan Kirk vkrcal na krov vesoljske ladje Enterprise.
 
V seriji igrajo tudi Jess Bush kot medicinska sestra Christine Chapel, Christina Chong kot La’an Noonien-Singh, Celia Rose Gooding kot kadetinja Nyota Uhura, Melissa Navia kot poročnica Erica Ortegas in Babs Olusanmokun kot dr. M’Benga. V drugi sezoni se vrne tudi posebni gost Paul Wesley kot James T. Kirk ter Carol Kane v vlogi Pelie.
 
Drugo sezono serije Star Trek: Strange New Worlds (Zvezdne steze: Nenavadni novi svetovi) so producirali CBS Studios, Secret Hideout in Roddenberry Entertainment. Vodji produkcije sta Akiva Goldsman in Henry Alonso Myers. Goldsman, Alex Kurtzman in Jenny Lumet so poleg Alonsa Myersa, Aarona Baiersa, Heather Kadin, Franka Siracuse, Johna Webra, Roda Roddenberryja in Trevorja Rotha tudi izvršni producenti. Serijo distribuira Paramount Global Content Distribution.
 
Druga sezona serije Star Trek: Strange New Worlds (Zvezdne steze: Nenavadni novi svetovi) vključuje tudi posebno »crossover« epizodo, v kateri se prepletajo tako igrani kot animirani prizori, v njej pa se vesoljski ladji Enterprise pridružita Tawny Newsome kot podporočnica Beckett Mariner in Jack Quaid kot podporočnik Brad Boimler iz serije Star Trek: Lower Decks. Epizodo je režiral igralec in režiser Jonathan Frakes iz serij Star Trek: The Next Generation in Star Trek: Picard.
 
Prva sezona serije Star Trek: Strange New Worlds (Zvezdne steze: Nenavadni novi svetovi) je zdaj na voljo za pretočno predvajanje samo na SkyShowtime.
 
Storitev SkyShowtime je uporabnikom na voljo neposredno prek aplikacije SkyShowtime na napravah Apple iOS, tvOS, napravah Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung ter prek spletnega mesta: www.skyshowtime.com. Mesečna cena naročnine za SkyShowtime je 5,99 evra.

VIR: MSL