napovednik

Misija: Nemogoče - Izpad 
V nedeljo, 19. novembra, ob 21.00 
Nekatere misije niso stvar izbire. Ethan Hunt se namesto, da bi dokončal nevarno nalogo, na kateri mora najti ukradeni plutonij, odloči, da bo raje rešil svojo ekipo. S tem povzroči, da jedrsko orožje pade v roke smrtonosne mreže visoko usposobljenih operativcev, ki nameravajo uničiti civilizacijo. Varnost sveta je ogrožena in Ethan je s svojo ekipo prisiljen postati partner agenta CIE, vsi skupaj pa skušajo v tekmi s časom ustaviti jedrsko katastrofo. 
 
Ljubezenski klic 
V petek, 24. novembra, ob 21.00 
Iana najbolj obremenjuje dejstvo, da bo šel kmalu na univerzo, a je še vedno devičnik. V iskanju ljubezni se zateče k svetovnemu spletu, kjer spozna čudovito gospodično z vzdevkom Srčica. Edina težava je v tem, da dama živi v Knoxvillu, on pa je doma v Chicagu, zato se mladenič skupaj s prijatelji v bratovem avtomobilu odpravi na pot čez pol države. Na poti srečajo ljubosumnega fanta, nevarnega štoparja, kaznjence, tatove avtomobilov in amiše. Na tem zabavnem izletu se bo trojica o življenju in ljubezni naučila veliko več, kot je na začetku pričakovala. 
 
Neusmiljeni morilec 
V soboto, 25. novembra, ob 21.00 
FBI agent Jack Crawford se je odločen maščevati za smrt svojega partnerja. Vsi dokazi namigujejo na vpletenost skrivnostnega morilca Roguea, ki se spet pojavi leta po umoru, da bi poskrbel za nedokončane posle. Njegov prihod sproži nasilen spopad rivalskih tolp. Bo resnica končno prišla na dan, preden bo prepozno, in komu bo prizaneseno? 
 
Tematski blok: Brata Coen 
Od ponedeljka, 27. novembra, do četrtka, 30. novembra, ob 21.00 
V letošnjem novembru uživajte z nami v genialnosti bratov Coen, saj si bomo privoščili filmske mojstrovine Joela in Ethana Coena v posebnem filmskem maratonu, ki zajema njuna najbolj legendarna dela. Raziskujte eksistencialni humor s filmom 'Zresni se', za katerega sta brata navdih črpala iz lastne vzgoje; občutite napetost v filmu, s katerim sta debitirala, 'Krvavo preprosto'; se do srca nasmejte filmu 'Preberi in zažgi', komični satiri o vohunjenju in človeški neumnosti; ne zamudite pa niti južnjaškega šarma in glasbene čarovnije v filmu 'Kdo je tu nor?'. 

VIR: Grayling