Dela na Adamičevi cesti lepo napredujejo. Ta potekajo na odseku od križišča z Gasilsko cesto do krožišča pri Kovinastroju, v samem centru mesta, v delu od Hoferja do krožišča pri občini, kjer so se sprva pričela, pa so že pri koncu. Grobi asfalt je položen, v zadnjem tednu je potekalo tudi asfaltiranje pločnika.

Dela na Adamičevi cesti lepo napredujejo. Ta potekajo na odseku od križišča z Gasilsko cesto do krožišča pri Kovinastroju, v samem centru mesta, v delu od Hoferja do krožišča pri občini, kjer so se sprva pričela, pa so že pri koncu. Grobi asfalt je položen, v zadnjem tednu je potekalo tudi asfaltiranje pločnika. V naslednjih dneh pa že pričenjamo tudi s polaganjem finega asfalta. To bo predvidoma potekalo v času od 25. 5. do 28. 5., zato bo v teh dneh potrebna popolna zapora tudi tega dela ceste.
 
Aktualno stanje na Adamičevi cesti lahko spremljamo preko video kamere, na povezavi: https://www.grosuplje.si/objava/641897, kjer so o poteku del na Adamičevi cesti redno objavljene tudi vse druge aktualne informacije.
 
Jana Roštan

VIR: Občina Grosuplje