Invest to Slovenia - investo.si in International Investors` Network - investo.international, že potrdil udeležbo na dogodkih v treh večjih evropskih finančnih središčih.

V prihodnjih mesecih se bodo zvrstili številni mednarodni investitorski dogodki, pri čemer je VZMD, v okviru prizadevanj mednarodnih poslovno-investitorskih programov: Invest to Slovenia - investo.si in International Investors` Network - investo.international, že potrdil udeležbo na dogodkih v treh večjih evropskih finančnih središčih. Tako bo v začetku avgusta Predsednik VZMD, mag. Kristjan Verbič, s poslovno delegacijo v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije (GZS) in Javne agencije SPIRIT Slovenija, obiskal Pariz, kjer bo - ob robu Olimpijskih iger - v tamkajšnji Slovenski hiši potekal tudi pester poslovni program. Poslovna plat je vselej tudi pomemben del Blejskega strateškega foruma, ki se ga bo v začetku septembra že tradicionalno udeležil tudi VZMD (VIDEO 2023: https://youtu.be/8vLICIib4c8 VIDEO 2022: https://youtu.be/nI2xR4DjQfI).

V začetku oktobra se bo mag. Verbič v Milanu, ponovno z ekipo VZMD.tv (VIDEO: https://youtu.be/QI1rzrWYiis), udeležil letnega srečanja in Generalne skupščine Svetovne federacije investitorjev (WFI). Ob tem bo potekala tudi pomembna Mednarodna investitorska konferenca, kjer bo VZMD - za partnerje programov investo.si in investo.international - zagotovil tudi možnost neposredne predstavitve z razstavnim prostorom, udeležbo na panelnih razpravah, sestanke z visokimi gosti in udeleženci konference ipd. Decembra bo v Frankfurtu oz. Wiesbadnu sledila še tradicionalna Mednarodna investitorska konferenca, ki jo bienalno pripravljata Nemško združenje investitorjev (DSW) in Evropska federacija investitorjev (BETTER FINANCE). Dogodka se vselej udeležijo številni visoki predstavniki institucij in največjih mednarodnih korporacij, VZMD pa se ga bo tokrat udeležil že desetič.  
Ob vseh dogodkih bo poskrbljeno za predstavitev investicijskih priložnosti, dejavnosti in možnosti v okviru programov investo.si in investo.international. Zainteresirani gospodarski subjekti, institucije in investicijski projekti naj sporočijo cenjeni interes za neposredno sodelovanje in/ali posredujejo informativno-promocijska gradiva do vključno SREDE, 31. 7. 2024, na sedež VZMD, Hrenova 13, 1000 Ljubljana, oziroma koordinatorju mednarodnih programov Matevžu Tratarju, po dogovoru preko tratar@investo.si

PR - VZMD