Napredna tehnologija je ena izmed ključnih dejavnikov, ki spreminja medijsko krajino, zato vzporedno govorimo tudi o nenadzorovani poplavi informacij.

Napredna tehnologija je ena izmed ključnih dejavnikov, ki spreminja medijsko krajino, zato vzporedno govorimo tudi o nenadzorovani poplavi informacij. Kljub vsem prednostim, ki jo prinaša, pa moramo biti pozorni tudi na nevarnosti. Tako enostavno kot dostopamo do želenih vsebin, z lahkoto konzumiramo tudi nezavedna oglasna sporočila. Prav te informacije nas zavajajo, ustvarjajo umetne želje in v nas zbujajo občutke avtentičnosti. V ogromni količini podatkov se težje znajdemo in okrnjeno kritično razmišljamo, zato potrebujemo veliko več časa, da dejansko razberemo in preverimo resničnost podatkov. Pravzaprav se moramo lotiti že raziskovanja.

Press Clipping kot vodilna agencija v Sloveniji za spremljanje medijev, ki je v nenehnem tehnološkem razvoju in strmi k čim boljši uporabniški izkušnji, kompetentno sledi vsem trendom slovenske medijske krajine. To pomeni, da smo ažurni tako ne tehnološki ravni kot tudi pri obvladovanju velike količine informacij oz. podatkovnih skladišč. Dnevno spremljamo več kot 4000 medijev, kar pomeni, da predelamo enormno število informacij, ki jih na koncu dostavljamo v obliki uporabnih podatkov. Trendu večanja števila medijev in informacij zanesljivo in uspešno sledimo, saj je le-to bistvo našega vsakdanjega dela, da naročnikom dostavljamo realno medijsko podobo.

Več preberite na: https://navdihni.me/mediji-avtenticnost-twitter-zakaj-in-kako/

PR: Insights