Bled, dragulj v osrčju slovenskih Alp, se v soboto, 16. septembra, pripravlja na celodnevni košarkarski spektakel

Bled, dragulj v osrčju slovenskih Alp, se v soboto, 16. septembra, pripravlja na celodnevni košarkarski spektakel. V ospredju bo sodelovanje Luke Dončića, slovenskega košarkarskega virtuoza ter ambasadorja slovenskega turizma, in legendarne znamke Jordan, saj bo košarkarska superga LUKA 2 LAKE BLED ime čarobnega slovenskega jezera ponesla po svetu. Te dni bo na mirni gladini jezera plavalo tudi košarkarsko igrišče mednarodnega Grosbasketovega turnirja v košarki 3x3, na katerem se bodo mladi košarkarski talenti potegovali za naslov najboljše ekipe.

Na Slovenski turistični organizaciji (STO), ki je z znamko I feel Slovenia glavni partner tega dogodka, smo prepričani, da gre za edinstveno priložnost za mednarodno promocijo Slovenije. Navsezadnje so uspehi Dončića čez lužo doprinesli k izjemnemu povpraševanju turistov po biseru sredi srca Evrope. 

Nova generacija superg Luke Dončića z imenom LUKA 2 LAKE BLED je v svoj DNK vtisnila Slovenijo. Luka se je državi poklonil ne samo z imenom, temveč tudi z barvno paleto svetle polarne, škrlatne in raznolikih odtenkov modre barve. Slednje pa so v ameriški inštituciji športne obutve nadgradili z vsaj 20 odstotki recikliranega materiala in se tako še bolj zavezali k trajnosti, ki ji sledi tudi Slovenija.

Kako bo videti plavajoče košarkarsko igrišče na Blejskem jezeru? Odgovor je v video napovedniku.

/

 
Bled, destinacija izredne naravne lepote ter kulturne dediščine, preko Luke Dončića vse glasneje nagovarja tudi košarkarske entuziaste. Dončić ni virtuoz le na košarkarskem igrišču – je ambasador, most med svetovi, legenda v nastajanju. In s to potezo, z vsakim metom na igrišču, z vsakim korakom v svojih čevljih piše zgodbo, ki je večja od košarke same. 

Obvestilo medijem:

Vabljeni, da se nam pridružite na dogodku. Več podrobnosti bo znanih v prihodnjih dneh. Novinarska konferenca ob dogodku bo 14. septembra ob 11. uri v trgovini Grosbasket (Supernova Ljubljana – Rudnik). 

PR - STO