Po dveh letih bodo v Hollywoodu ponovno podelili prestižne televizijske nagrade Emmy.

Vas zanima, kdo bodo letošnji zmagovalci? Kdo se bo razveselil nagrade za najboljšo dramsko serijo, humoristično serijo, najboljšega igralca in igralke v serijah ...? Kdo bo najbolj blestel na rdeči preprogi in kakšen šov bodo naredili? Podelitev, ki bo potekala 12. septembra v Los Angelesu, si lahko v Sloveniji v živo ogledate ekskluzivno na programu AMC.

Prenos podelitve nagrad Emmy, ki jo bo gostil igralec in komik Kenan Thompson, boste lahko na kanalu AMC v živo spremljali 13. septembra med 1. in 5. uro zjutraj, krajši, 60-minutni prenos s slovenskimi podnapisi pa bo predvajan isti dan med 22. in 23. uro.

Na AMC lahko prav tako od 8. septembra dalje vsak četrtek ob 22. uri gledate zadnjo sezono priljubljene serije Better Call Saul, ki ima kar 7 nominacij za nagrado Emmy. Serija Better Call Saul (BCS) je ena izmed AMC-jevih najbolj popularnih serij in je med drugim nominirana za najboljšo v kategorijah "Najboljša dramska serija", "Najboljši igralec v dramski seriji" in "Najboljša stranska igralka v dramski seriji".

PR: IPPR