Bilo je napeto kot štrumfpantl. In prav tako pozitivno, energijsko nabito v pozitivno smer.

Pišem seveda o dogodku Vodenje za dvig organizacijske energije, ki je potekal decembra v Ljubljani. Zakaj je bilo napeto? Ker je bilo naše podjetje med sodelujočimi v raziskavi. 11 naših zaposlenih in sodelavk, sodelavcev (pri reviji Navdihni me) je sodelovalo in da smo med prejemniki certifikata Dobra energija, nas je Danijela (Brečko, »mama« raziskave) že obvestila. Toda v igri je bilo še več: morda smo celo zmagovalci v kategoriji mikro in malih podjetij? In, seveda, kaj pomeni izmerjena energija ter kako naprej?

Bilo je napeto kot
štrumfpantl. In prav tako pozitivno, energijsko nabito v pozitivno smer. Pišem seveda o dogodku Vodenje za dvig organizacijske energije, ki je potekal decembra v Ljubljani. Zakaj je bilo napeto? Ker je bilo naše podjetje med sodelujočimi v raziskavi. 11 naših zaposlenih in sodelavk, sodelavcev (pri reviji Navdihni me) je sodelovalo in da smo med prejemniki certifikata Dobra energija, nas je Danijela (Brečko, »mama« raziskave) že obvestila. Toda v igri je bilo še več: morda smo celo zmagovalci v kategoriji mikro in malih podjetij? In, seveda, kaj pomeni izmerjena energija ter kako naprej?

Po čudovitem jutranjem uvodu z mlado harmonikašico izpod peruti Gallusovega odra talentov pod taktirko Tomaža Boleta smo zapluli v prostor, telo, glasbo in energijo. Ves čas so nas spremljale dušne mandale Urške Lan (Sun of Art), dogodek pa je vodila intuitivna in čuječa Urška Merljak (Intiniti). Udeleženke in udeleženci smo se prepustili dobrim praksam vse do same razglasitve.

Prejemniki certifikatov Dobra energija in zmagovalca kategorij …


Vsi prejemniki OE certifikatov 2022
Med prejemnike certifikatov Dobra energija (to so bili vsi tisti, ki so imeli indeks organizacijske energije nad 2,5) so se uvrstili Ajpes, Aquasystems, Lineal Hrvaška, Lineal Slovenija, STO, EOS KSI, RLS Merilna tehnika – in mi, Insights, družba za odkrivanje in razvoj potencialov d.o.o. Zmagovalec v kategoriji srednjevelikih in velikih podjetij je Ajpes, v kategoriji mikro in malih pa mi (yes!)!

»Bodite avtentični, iskreni in proaktivni,« je ob prevzemu nagrade povedala mag. Natalie Cvikl Postružnik, prokuristka podjetja Insights. Certifikat in priznanje sta ob njej prevzeli Danaja Postružnik in Gaja Pikapolonica Cvikl Postružnik, obe prav tako prokuristki podjetja. Neuradno smo izvedeli, da je naš izmerjen indeks najvišji od vseh izmerjenih od začetka izvajanja raziskave v 2016 (znaša 7,57). »Hvaležni smo celotni ekipi, ki z nami soustvarja tako lepe zgodbe,« je dodala Danaja. Na odru se nam je ob prevzemu certifikata pridružil tudi Tomaž Bole, prav tako član našega tima. S svojo srčnostjo se je dotaknil vseh prisotnih, ki so starosti naše kulture toplo zaploskali.



Piše: Danaja Postružnik

VIR: Insights