Film TÁR, studiev Focus Features in Universal Pictures International, bo za pretočno predvajanje ekskluzivno na voljo na SkyShowtime od ponedeljka, 30. oktobra, dalje.

Film TÁR, studiev Focus Features in Universal Pictures International, bo za pretočno predvajanje ekskluzivno na voljo na SkyShowtime od ponedeljka, 30. oktobra, dalje.  
 
Predstavljamo film TÁR, režiserja, scenarista in producenta Todda Fielda, s Cate Blanchett v vlogi kultne glasbenice Lydie Tár. V filmu TÁR spoznamo spreminjajočo se naravo moči, njen vpliv in obstojnost v sodobnem svetu. Lydia Tár velja za eno največjih živečih skladateljic/dirigentk in prvo žensko glavno dirigentko velikega nemškega orkestra.
 
Film trikratnega nominiranca za oskarja, režiserja Todda Fielda, z dvakratno oskarjevko Cate Blanchett v glavni vlogi prikazuje Lydio Tár na vrhuncu kariere, ob predstavitvi knjige in pripravah na težko pričakovano izvedbo Mahlerjeve Pete simfonije v živo. V naslednjih tednih se začne njeno življenje razpletati na izjemno sodoben način. Rezultat pa je pretresljivo spoznanje o vplivu moči v današnji družbi. V stranskih vlogah igrajo tudi Nina Hoss, Noémie Merlant, Sophie Kauer, Julian Glover, Mark Strong, Allan Corduner in Sylvia Flote.
 
Glasbo za film TÁR je ustvarila z grammyjem nagrajena skladateljica Hildur Guðnadóttir, prva ženska skladateljica, ki je osvojila oskarja, zlati globus in nagrado BAFTA za najboljšo izvirno skladbo.
 
Storitev SkyShowtime je uporabnikom na voljo neposredno prek aplikacije SkyShowtime na napravah Apple iOS, tvOS, napravah Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung ter prek spletnega mesta: www.skyshowtime.com. Mesečna cena naročnine za SkyShowtime je 5,99 evra (brez reklam) – prekličete jo lahko kadarkoli.
 
Več o SkyShowtime    
 
SkyShowtime je hitro rastoča storitev pretočnega predvajanja v Evropi. Kot skupno podjetje družb Comcast in Paramount Global, SkyShowtime ponuja najboljšo hollywoodsko in lokalno zabavo na enem mestu.  
 
Od filmov in izvirnih serij kultnih blagovnih znamk studiev, kot so Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios in Peacock pa vse do SkyShowtime Original series, je SkyShowtime novo mesto prvovrstne zabave v Evropi.  
 
SkyShowtime, ki se je na vseh svojih trgih začel predvajati v začetku tega leta, je na voljo v naslednjih državah: v Sloveniji, Albaniji, Andori, Bosni in Hercegovini, Bolgariji, na Hrvaškem, Češkem, Danskem, Finskem, Madžarskem, na Kosovu, v Črni gori, Severni Makedoniji, na Norveškem, Nizozemskem, Poljskem, Portugalskem, v Romuniji, Srbiji, na Slovaškem, Španiji in na Švedskem. Na nekaterih trgih je na voljo pri izbranih ponudnikih televizijskih storitev ter v napravah Apple iOS, tvOS, Android, Android TV, Google Chromecast, televizorjih LG, Samsung Smart TV in na spletu.

VIR: MSL