napovednik

Festival Grosuplje v jeseni


Kategorije dogodka:

Glasba, koncert, festival
Vstopnina:

Vstop prost
Organizator:

Spletna stran dogodka:

Facebook stran dogodka:

Naslov:

Kolodvorska cesta, 1290 Grosuplje
 Prikaži na zemljevidu
Trajanje
Začetek: 16.09.2022
Zaključek: 18.09.2022
Obvestilo o odpovedi festivala Grosuplje v jeseni, v petek (16. 9.)  in soboto (17. 9. 2022)

Spoštovani,
sporočamo vam, da sta prva dva festivalska dneva težko pričakovanega Grosuplja v jeseni žal odpovedana. Vremenska napoved je za petek in soboto tako neugodna, da ne omogoča izvedbe pestrega festivalskega programa.

Del festivalskega dogajanja bo vseeno moč doživeti v soboto, 17. 9. od 16. ure dalje v Županovi jami na koncertu irske glasbe z naslovom »Kras in pesem«. Vstopnice so še na voljo prek spletne strani www.zupanovajama.si.

Prav tako je vremenska napoved obetavna za nedeljo, 18. 9., ko je na sporedu tretji festivalski dan in se dogajanje seli na Tabor nad Cerovim. Od 13. ure dalje se nam lahko pridružite na srednjeveškem dogajanju ob stojnicah s ponudbo, ogledih Tabora, srednjeveško cirkuško animacijo, poskrbljeno pa bo tudi za okusno hrano in pijačo. Prav tako bodo na voljo ogledi bližnje Županove jame ob 11., 13. in 15. uri po znižani ceni.

Hvala za vaše razumevanje in nadejamo se, da se srečamo in družimo ob naslednji priložnosti oziroma na prihodnjem festivalu Grosuplje v jeseni.

VIR: Ekipa Turizma Grosuplje