Fantje iz akrobatske skupine Dunking Devils pravijo, da imajo ljubezen do športa zapisano v DNK-ju in da si brez njega sploh ne znajo predstavljati življenja.

Dunking Devils so si naredili zalogo Domaćice. Vas zanima, zakaj?

Fantje iz akrobatske skupine Dunking Devils pravijo, da imajo ljubezen do športa zapisano v DNK-ju in da si brez njega sploh ne znajo predstavljati življenja. Čeprav so kot skupina najbolj znani po akrobatiki, se vsak posameznik v skupini ukvarja še s katerim drugim športom. In kaj imata skupnega šport in Domaćica? Veliko.

Z nakupom Domaćice podpiramo mlade športne upe
Slovenci v profesionalnem športu dosegamo vrhunske rezultate in se gibanju v naravi radi posvečamo tudi v prostem času. Ker se nikoli ne ve, kdo v sebi skriva vrhunskega športnika, je pomembno, da ima čim večje število otrok možnost za razvoj svojega potenciala. Pri Krašu so združili moči z Zvezo prijateljev mladine Slovenije (ZPMS) in Mercatorjem in pripravili družbeno odgovoren projekt »Tvoj nakup za športni up«, v katerem zbirajo sredstva za otroke in mladostnike iz socialno ogroženih okolij za pomoč pri uresničevanju njihovih športnih potencialov. Del sredstev od prodanih keksov Domaćica bodo tako namenili skladu ZPMS Športnik sem za podporo mladih športnikov.

Vsaka drobtinica šteje!
 Tako kot pri legendarnih keksih Domaćica vsaka drobtinica šteje tudi na poti do športnih uspehov. Pri Krašu so zato veseli, da bodo lahko do njih pomagali bodočim zmagovalcem. Fantje iz akrobatske skupine Dunking Devils so si že naredili zalogo Domaćice in tako podprli ta dobri namen. V kratkem pa lahko pričakujemo tudi njihove zabavne videe, ki jih pripravljajo v podporo projektu »Tvoj nakup za športni up«. Podprite mlade športne upe tudi vi!


PR: IPPR