Družba HESS je letos namesto tradicionalnih poslovnih daril za praznike, namenila donacijo v višini 8.000 EUR za pomoč lokalni družini, ki je bila prizadeta v poletni vremenski ujmi.

Datum objave:
4. december 2023

Avtor:
Mare Bačnar

Avtor fotografij:
Freepik
Družba HESS je letos namesto tradicionalnih poslovnih daril za praznike, namenila donacijo v višini 8.000 EUR za pomoč lokalni družini, ki je bila prizadeta v poletni vremenski ujmi.

Praznični čas nas spominja, da je čas zahvale in razmisleka o dosežkih preteklega leta. V tem času bogastva in obdarovanja, je prav tako pomembno stopiti korak bližje tistim, ki so potrebovali našo pomoč. V tem duhu, družba HESS je sprejela izjemno odločitev, ki seže dlje od običajnih prazničnih daril poslovnim partnerjem. Namesto tradicionalnih poslovnih daril, je družba HESS namenila sredstva za humanitarni namen. Z donacijo v višini 8.000 EUR se podpira lokalna družina, ki je bila hudo prizadeta v poletni vremenski ujmi. Njihova stanovanjska hiša je bila uničena, zaradi česar je bivanje v njej postalo nemogoče.

Vzajemnost in skupna odgovornost

Ta poteza je del skupne akcije Občine Brežice, Območnega združenja Rdečega Križa in Krajevne skupnosti Artiče za izgradnjo nadomestnega stanovanjskega objekta za prizadeto družino. To dejanje kaže na zavezo družbe HESS k trajnostnemu delovanju in odgovornosti do skupnosti. Zavedanje vloge in odgovornosti v lokalnem okolju je ključno za družbo HESS. Njihova zavezanost ni le do varne proizvodnje čiste električne energije iz obnovljivih virov, temveč tudi do širše družbene skupnosti. Ta odgovornost je vidna skozi finančno podporo različnim projektom, ki vplivajo na napredek in kakovost življenja prebivalcev na območju njihovega delovanja.

Dober zgled za lepšo prihodnost

December, mesec obdarovanj in dobrih del, nas spodbuja, da stopimo naproti tistim, ki potrebujejo našo pomoč. Verjamemo, da skupaj lahko naredimo pozitivno razliko v življenju drugih in prispevamo k lepši prihodnosti. Družba HESS stoji kot primer prizadevanj za trajnostno delovanje in družbeno odgovornost, ki segata preko okvirov običajnega poslovanja. Obdarovanje v prazničnem času je več kot le izmenjava daril. Je priložnost za refleksijo, zahvalo in skupno delovanje za dobrobit vseh. Družba HESS z zgledom svojega dejanja kaže, da lahko skupaj ustvarimo boljšo prihodnost ter okolje, v katerem živimo.

VIR: Naš Stik