V jesenskem času bo Komunala Slovenska Bistrica pričela z dostavljanjem rumenih vreč, namenjenih zbiranju odpadne mešane embalaže za leto 2023.

Gregor O. 
V jesenskem času bo Komunala Slovenska Bistrica pričela z dostavljanjem rumenih vreč, namenjenih zbiranju odpadne mešane embalaže za leto 2023. Deljenje bo potekalo na enak način kot preteklo leto. Ustrezno število rumenih vreč boste do konca leta prejeli na vaš naslov (na čimbolj primerno mesto, varno pred morebitno odtujitvijo).

Rumenih vreč ne boste prejeli uporabniki, ki ste se odločili za okolju prijaznejši način zbiranja odpadne embalaže v zabojnikih. Zabojniki za odpadno embalažo so na CERO Pragersko (odlagališče) še vedno na voljo.

​V primeru, da rumenih vreč do konca tega leta ne boste dobili, nam to sporočite na telefonsko št. 02/ 80 37 034 (od ponedeljka do petka med 8. in 14. uro) ali nam pišite na odpadki@komunala-slb.si. Reklamacije glede nedostavljenih vreč bomo sprejemali najkasneje do 31. 1. 2023. Po tem datumu reklamacije ne bodo več upoštevane.

Predlagamo vam, da z vrečami ravnate preudarno in odpadno embalažo stiskate. Tako boste prihranili prostor v vreči.

​Pomembno: odvažali bomo le rumene vreče z našim logotipom, ki bodo na prevzemnem mestu na dan njihovega odvoza do 6. ure zjutraj (skladno s koledarjem odvoza).

​Odvozi odpadne embalaže v letu 2023 se bodo vršili v skladu s koledarjem odvoza odpadkov. Ta bo priložen k položnici v mesecu decembru 2022. Koledarji odvozov odpadkov bodo dostopni tudi na naši spletni strani www.komunala-slb.si

PR: Komunala Slovenska Bistrica d.o.o.