AMI ohranja tradicijo Citroëna, ki nenehno prispeva k razvoju avtomobilske industrije. Tako posamezniki kot podjetja izkoriščajo njegovo praktičnost za različne namene. Vozilo ponuja vrsto rešitev brez primere tudi za potrebe profesionalnih uporabnikov, kar so spoznali tudi v podjetju AS MEDIC.

AMI ohranja tradicijo Citroëna, ki nenehno prispeva k razvoju avtomobilske industrije. Tako posamezniki kot podjetja izkoriščajo njegovo praktičnost za različne namene. Vozilo ponuja vrsto rešitev brez primere tudi za potrebe profesionalnih uporabnikov, kar so spoznali tudi v podjetju AS MEDIC. Prepoznali so namreč poslovno priložnost in vozilo uporabljajo za promocijo lastne dejavnosti, AMI namreč lahko služi kot pravi reklamni pano na 4 kolesih.
Admir Sijamhodžić, vodja reševalne službe v podjetju AS MEDIC, je ob tem poudaril: »V današnjem svetu, kjer potrošniki iščejo podjetja, ki se ujemajo z njihovimi vrednotami, je Citroën AMI pritegnil našo pozornost. Že na prvi pogled namreč izstopa s svojo edinstveno obliko, dizajn, ki smo ga zasnovali z napisom Nisem reševalno vozilo pa ne vzbuja samo radovednost in zanimanje pri ljudeh, temveč privablja tudi nasmeh na obraz, kar pa pomembno prispeva k prepoznavnosti podjetja AS MEDIC. AMI nam ne bo služil zgolj v oglaševalske namene, ker verjamemo v uporabnost električnih vozil z nizkimi obratovalnimi stroški in minimalnim vzdrževanjem, nameravamo vozilo uporabljati tudi v vsakdanjem delovanju. S tem ne le zmanjšujemo svoj ogljični odtis, temveč tudi praktično izkoriščamo to vozilo za različne potrebe.«
 
Poleg različic, ki so trenutno v naši ponudbi med najbolje prodajanimi, My AMI POP in My AMI TONIC je za podjetja na voljo tudi My AMI CARGO, ki predstavlja praktično in kompaktno gospodarsko vozilo z enim sedežem in odlagalnim prostorom Cargobox, ki je namenjen dostavi drobnega blaga. To vozilo predstavlja izjemno rešitev za profesionalne uporabnike, kot so dostavljavci, lokalna storitvena podjetja, trgovci, obrtniki in proizvajalci, ki se soočajo z novimi logističnimi izzivi. Vozilo je zasnovano ekonomično in posebej primerno tudi za tako imenovano »dostavo zadnjega kilometra«. Ponuja 400 litrov nakladalnega prostora, pregradno steno med voznikovim sedežem in tovorom ter modularno zgornjo polico, ki se lahko preoblikuje v mobilno pisarno. Prav tako omogoča dvonivojska ravna tla za boljšo organizacijo prevoza. S svojim dosegom do 75 km in največjo hitrostjo 45 km/h je odlična rešitev za učinkovito in okolju prijazno opravljanje lokalnih logističnih nalog.
 
Kot je poudaril Admir Sijamhodžić, Citroën AMI predstavlja »zavestno odločitev za pozitiven vpliv na okolje, obenem pa izboljšuje prepoznavnost našega podjetja s svojo izstopajočo in privlačno obliko. Kot vemo v francoščini beseda »ami« pomeni prijatelj in s tem želimo sporočiti, da smo vedno prijatelji vašega zdravja in zdravstvene varnosti. Veselimo se te nove poti in priložnosti, ki sporoča, da smo tu, da skrbimo za vaše zdravje in varnost na vsakem koraku.«

VIR: Citroen