Župan je letošnje najuspešnejše osnovnošolce in učence Glasbene šole Črnomelj sprejel v Kreativni hiši mladih (nekdanji Hotel Lahinja), kjer aktivnosti za mlade prireja Mladinski center BIT Črnomelj.

Župan je letošnje najuspešnejše osnovnošolce in učence Glasbene šole Črnomelj sprejel v Kreativni hiši mladih (nekdanji Hotel Lahinja), kjer aktivnosti za mlade prireja Mladinski center BIT Črnomelj. Župan je učencem iskreno čestital za dosežke in jim podaril majhno pozornost ter devetošolcem zaželel uspešno nadaljnje šolanje, predstavnica mladinskega centra Tamara Pintarič pa je predstavila aktivnosti, ki so mladim na voljo v mladinskem centru.
 
»Za vami je leto trdega dela, učenja in odrekanja. Vaši dosežki so dokaz, da se trud vedno izplača. Ponosen sem na vašo vztrajnost in uspehe, ki jih dosežete na različnih področjih – bodisi v znanju, športu, umetnosti ali drugih dejavnostih. Vi ste zgled svojim vrstnikom in ponos naše občine. Vaša pot še ni končana, pravzaprav se šele začenja. Pred vami so številne priložnosti, ki vam bodo omogočile, da še naprej rastete in se razvijate. Bodite pogumni in radovedni, nikoli ne prenehajte raziskovati novih znanj in spretnosti. Verjamem, da boste s svojo energijo in mladostno zagnanostjo dosegli še mnoge velike cilje in ponesli ime naše občine še daleč,« je učencem povedal župan.

VIR: Občina Črnomelj