V uporabo je prejel vozilo Ford Mustang Mach-E GT, s katerim si delita mnogo skupnih lastnosti - dinamičnost, privlačnost in svobodo.

V uporabo je prejel vozilo Ford Mustang Mach-E GT, s katerim si delita mnogo skupnih lastnosti - dinamičnost, privlačnost in svobodo.

Pevec se z uporabo električnega vozila Ford Mustang Mach-E GT podaja na prvo stopničko poti proti bolj trajnostni mobilnosti. Mustang Mach-E GT je Žana Serčiča prevzel s svojo izstopajočo obliko, najsodobnejšimi tehnologijami in osupljivimi pospeški.

Uresničevanje Fordove vizije

Skupaj z Žanom se podajamo v uresničevanje Fordove vizije: voznikom električnih vozil omogočiti, da lažje in privlačneje kot kdaj koli prej odkrijejo, kupijo in uporabljajo električno vozilo, ki jim najbolj ustreza. S prihodom novih električnih modelov bo to sodelovanje dolgotrajno in pestro.

»Veseli smo, da smo ključe tako izjemnega Mustanga Mach-E GT predali najbolj nadarjenemu in priljubljenemu pevcu na slovenski glasbeni sceni, Žanu Serčiču. Tako, kot avto neustavljivo pritegne številne poglede na cesti, Žan osvaja množice na razprodanih koncertih. Verjamemo, da se začenja zanimivo glasbeno popotovanje, na katerem bomo skupaj z Žanom povedali številne odlične zgodbe ter širši javnosti še uspešnejše predstavili Fordovo znamko,« je ob predaji Mustanga Mach-E GT dejal Tomaž Oblak, direktor prodaje in marketinga v podjetju Summit motors Ljubljana.

Po prevoženih prvih kilometrih je Žan sporočil naslednje vtise: »Z Mustangom sem se prvič srečal leta 2021 na snemanju videospota za pesem Rada ter se takoj zaljubil vanj. Letnik 1964, motor V8 in avto z zares veliko duše. Moram priznati, da so me že od malih nog bolj zanimale kitare kot avti … pa vendar prepoznam umetnino, ko jo vidim – kar Mustang zagotovo je. Zato mi je zdaj v veliko veselje, da sem postal voznik športnega Mustanga Mach-E GT, kar pa pomeni, da gre za popolnoma električno vozilo. In moji prvi vtisi? Vožnja je udobnejša, a zelo natančna in pospeški so res neverjetni. Hkrati pa se v tem avtu počutim varnejšega kot v kateremkoli drugem, saj ima najsodobnejše varnostne sisteme in drugo napredno opremo, predvsem pa ohranja esenco klasičnih ‘mišičastih’ avtomobilov. S ponosom začenjamo pisati skupno zgodbo z znamko Ford, prav veselim se že vseh voženj do studia in na številne koncerte.«

Kdo je Žan Serčič?

Potem ko se je z desetletjem trdega dela uspešno umestil med najbolj iskane slovenske glasbene avtorje in producente (sodeloval je s številnimi mladimi pevci, zelo opazno pa tudi z Modrijani, Vladom Kreslinom in Janom Plestenjakom), se je Žan Serčič v zadnjih letih dokončno prebil v sam vrh tudi kot izvajalec. Številne hite, kot so Zadnja noč, Pusti mi spomin, Pijan od ljubezni, Vse bom dal za tebe, Snežinki, Letiva in Naj me vzame, je izdal na treh studijskih in enem koncertnem albumu. In prav na živih nastopih s Šakali – tako v majhnih intimnih dvoranah kot na največjih festivalskih odrih – prihajajo njegova glasba, karizma in energija najbolj do izraza. Žan sodi med najbolj iskane slovenske glasbenike na družbenih omrežjih in platformah za predvajanje glasbe, saj sta bili kar dve njegovi uspešnici lani med petimi najbolj predvajanimi slovenskimi pesmimi na radiih, leto pa je sklenil tudi z nominacijo za zlato piščal za izvajalca leta. 18. junija bo gostil velik koncert v ljubljanskih Križankah, že čez nekaj dni pa izide njegov novi hit Bela lilija.

 
VIR: Ford