Lumberjack je še ena od mnogih italijanskih znamk, za katere sta značilna kakovost in prepoznavnost. In seveda oznaka Made in Italy, ki med drugim pomeni tudi dobro oblikovanje.

Znamka je nastala v 80-letih prejšnjega stoletja, sprva je bila namenjena delavcem, ki so potrebovali kakovostno, čvrsto, robustno obutev za različna dela. Od tod tudi ime Lumberjack, ki označuje nekoga, ki v gozdu seka drevesa za les. In zato naziv ‘lumberjack’ pripisujejo možatim, krepostnim moškim, ki radi obujejo LUmberjack obutev in kariraste srajce, zaščitni znak sekalcev dreves in mišičastih moških.

Pri znamki Lumberjack so se po uspehu z obutvijo odločili tudi za izdelavo oblačil (v veleblagovnici Nama se sicer prodaja samo moška obutev, pod znamko Lumberjack pa poznamo tudi žensko in otroško obutev ter oblačila). Lumberjack je že nekaj časa tudi obutev, ki spremlja modne trende v obutveni industriji, predvsem pa so v ospredju kakovost izdelave in trpežni materiali.

Ker Lumberjack sledi modi, ni nepričakovano, da ima znamka v jesensko-zimski kolekciji tudi večno klasiko – ‘semiške’.,

S klikom na sliko izdelka boste preusmerjeni v spletno trgovino, kjer izdelek lahko tudi kupite, v kolikor je na zalogi. V članku so prikazane polne cene brez popustov.



Gležnarji Lumberjack
93,50 €



Superge Lumberjack
59,50 €



Čevlji Lumberjack
83,50 €