Filmski program za najmlajše kino obiskovalce vsako prvo soboto v mesecu.

Filmski program za najmlajše kino obiskovalce vsako prvo soboto v mesecu.
  • Sobota, 2. september – ČAROBNA PRIJATELJSTVA
  • Sobota, 7. oktober – 1, 2, 3, MAČEK MURI!
 
Z MALČKOM V CINEPLEXX
Vsako prvo soboto v mesecu bodo projekcije animiranih filmov v kinih Cineplexx prilagojene najmlajšim obiskovalcem. Izbor animiranih filmom bo namenjen malčkom od tretjega leta starosti dalje. Program Z MALČKOM V CINEPLEXX se bo pričel v mesecu septembru. V soboto, 2. septembra bo na sporedu izbor kratkih animiranih zgodb z naslovom ČAROBNA PRIJATELJSTVA, prvo soboto v mesecu oktobru pa bo na ogled 1, 2, 3, MAČEK MURI!, tri epizode iz mini serije Muri o dobro poznanih junakih iz knjige Kajetana Koviča.
Vse informacije o programu Z MALČKOM V KINO najdete TUKAJ
 
PROSTOR PRILAGOJEN NAŠIM MALČKOM
Da bo prvi obisk kina prav posebno doživetje, bo ogled animiranega filma prilagojen najmlajšim gledalcem. Med filmsko projekcijo v kinodvorani ne bo popolna tema in tudi jakost zvoka bo nižja kot običajno. Malčkom so v kinu na voljo tudi dodatni plastični stolčki, ki se jih namesti na kino sedež, da bodo lahko videli na filmsko platno.
Pred ogledom filma bo malčke v avli pred kinom pričakal otroški kotiček s pobarvankami.
 
CENEJŠE VSTOPNICE
Program Z MALČKOM V CINEPLEXX bo ponujal krajše animirane filme, primerne za otroke starejše od 3 let. Cena kino vstopnice za filme v programu Z MALČKOM V CINEPLEXX bo 5 Eur.
 
ČAROBNA PRIJATELJSTVA
V soboto, 2. septembra bo v programu Z MALČKOM V CINEPLEXX na sporedu izbor šestih kratkih animiranih zgodb o srčnih in nenavadnih prijateljstvih, ki se včasih znajdejo na preizkušnji. Očarljivi filmi, ki nas začarajo s svojo slogovno raznovrstnostjo. Skupna dolžina 6 animiranih zgodb je 32 minut. Na ogled bodo: KOYAA: PRESNETA ODEJA, FRANCOSKA JUHA, ŽIVŽIVALICE: TRIANOZAVER, SESTRI, OPROSTI in ČRNILO.
 
KOYAA: PRESNETA ODEJA

 
FRANCOSKA JUHA

 VIR: CINEPLEXX.SI d.o.o.