v Zavodu Celeia Celje pripravljamo ob zaključku programa Poletje v Celju 2024 2. gastronomski festival Okusi Celja.

Spoštovani,
 
v Zavodu Celeia Celje pripravljamo ob zaključku programa Poletje v Celju 2024 2. gastronomski festival Okusi Celja.

S svojimi sodobnimi kulinaričnimi kreacijami bodo obiskovalce v petek, 30. avgusta 2024, od 17.00  do 21.00, na Krekovem trgu razvajali trije priznani celjski chefi:
-              Sebastjan Grobelšek iz Gostilne Fancl,
-              Miran Ojsteršek iz Gostilne Oštirka in
-              Marko Pavčnik iz Bistroja Lalu.

Posebnost tokratnega festivala bo uporaba ognja in priprava izbranih jedi z lokalnimi sestavinami na različnih žarih.

 
Za razvajanje in animacijo najmlajših obiskovalcev bodo poskrbeli: Pizzerija Dal Nonno, Gabrielo Vafl, Tehnopark Celje in Celjski mladinski center.
Za vinsko spremljavo in osvežilne koktejle bodo poskrbeli v Hotelu Evropa.

Svoje bodo k popolnemu festivalskemu vzdušju dodali tudi člani orkestra Akord ter ognjeni show.
 
Festival Okusi Celja združuje lokalne chefe, podpira lokalno hrano in dobavitelje, povezuje različne deležnike v skupnosti, spodbuja trajnostne prakse in krepi medgeneracijsko ter medsektorsko povezanost.
 
Dobrodošli na kulinaričnem dogodku v znamenju ognja.

VIR: Zavod za kulturne prireditve in turizem Celeia Celje