Ob skorajšnji uvrstitvi delnic EQUINOX NEPREMIČNINE, d.d., na organizirani trg, je VZMD.tv pripravil zanimivo video reportažo

Ob skorajšnji uvrstitvi delnic EQUINOX NEPREMIČNINE, d.d., na organizirani trg, je VZMD.tv pripravil zanimivo video reportažo: https://youtu.be/0lBZAp-o6zY. Po tem, ko je Agencija za trg vrednostnih papirjev (ATVP) potrdila Prospekt za uvrstitev delnic družbe EQUINOX NEPREMIČNINE d.d. v trgovanje na organiziranem trgu, je minuli petek potekala novinarska konferenca družbe. Izvršni direktor družbe Matej Rigelnik pa je nekaj podrobnosti že pred tem predstavil posebej za VZMD.tv.

V VZMD sicer že vse od oddelitve premoženja družbe UNION HOTELI, d.d. (VIDEO) in prenosa na novoustanovljeni EQUINOX NEPREMIČNINE pozorno spremljajo dogajanje v družbi ter želijo, da bi se izpolnile napovedi in cilji nove družbe, da postane pomemben akter na slovenskem nepremičninskem trgu ter da likvidnost njene delnice postane primerljiva z likvidnostjo največjih družb na Ljubljanski borzi, in sicer ob stabilni rasti - tako vrednosti, kot tudi dividend, pri čemer je statutarno zagotovljena delitev kar 90% čistega dobička poslovnega leta. V okviru svojih mednarodnih poslovno-investitorskih programov Investo to Slovenia - investo.si in International Investors' Network - investo.international je VZMD z družbo že uspešno sodeloval, tako v okviru lanske Mednarodne investitorske konference na Bledu (VIDEO), kot tudi ob nedavni zagotovitvi financiranja nakupa Hotela Diana v Murski Soboti (VIDEO) ter s tem oživitev mestnega središča.

PR: VZMD