Mislili smo, da bo pisateljica Nina Kosmač mirovala glede na praznike z dobrodelnimi akcijami. Zmotili smo se. Nina je našemu portalu zaupala:

Mislili smo, da bo pisateljica Nina Kosmač mirovala glede na praznike z dobrodelnimi akcijami. Zmotili smo se. Nina je  našemu portalu zaupala:

» Slaščičarna Zima na Bledu obratuje vse letne čase in ima vedno čakalne vrste, kjer obiskovalci strpno čakajo, da jim postrežejo vrhunske tradicionalne sladice in jih tako popeljejo v slajše življenje. Družina Zima uspešno vodi objekt s sončno teraso od leta 2006. Poleg sladic imajo na voljo tudi burek in toast. Zelo mi je všeč karta slaščičarne z logotipom medvedka, saj ima sladice razdeljene glede na bazo, ki je lahko na margarinski bazi, na beljakovi bazi itd. Za vse ljubitelje tradicionalno slovenskih in lokalnih jedi, je na voljo Blejska grmada, kremna rezina, orehova rezina itd.Te dobrote in druge tortice si lahko po želji vsak postreže tudi s kepico domačega sladoleda. Vegani, vegetarijanci in diabetiki lahko obiščejo lokal brez vsake slabe vesti, saj imajo tudi oni posebno specializirano ponudbo sladkarij. Slaščičarna Zima obratuje na dveh Blejskih lokacijah in predlagam, da si tako turisti kot lokalni obiskovalci ogledajo torte domače izdelave po naročilu za vse priložnosti na spletni strani Zime.

Gospa Zima mi je podarila izvrstno tradicionalno orehovo potico z rozinami, ki sem jo v kosih podarila blejskim gospodinjam in jim s tem, upam, vsaj malo olajšala delo za praznike. »

Dobrodelni Kosmačevi in našim bralcem želimo sladke in lepe in praznike! 

VIR: Nina Kosmač