Ameriški komik, podcaster in Netflixer ARI SHAFFIR, ki je eden najbolj cenjenih komikov v svetu komedije, prihaja v Ljubljano s svojim ostrim humorjem na še ne viden večer standupa!

Ameriški komik, podcaster in Netflixer ARI SHAFFIR, ki je eden najbolj cenjenih komikov v svetu komedije, prihaja v Ljubljano s svojim ostrim humorjem na še ne viden večer standupa!

10.5.2023 ob 20:30 Zavod za kulturo Maribor - standupsi.com s koproducentom The Hub Events organizirata, v Festivalni dvorani V Ljubljani, stand up večer z vrhunskim ameriškim komikom Arijem Shaffirjem.
Managerska ekipa komika, pa je k sodelovanju na njegovem šovu povabila več kot odlično slovensko stand up komičarko, Martino Ipša, ki bo tudi nastopila in to v angleškem jeziku.

Ari Shaffir je ameriški standup komik. Poleg številnih nastopov v podcastu Joeja Rogana je najbolj znan po svojem zadnjem stand up šovu »Jew«, ki je v prvem mesecu zbral več kot 4 milijone ogledov in ga je The NY Times uvrstil na seznam najboljših stand up šovov. Arija morda poznate tudi iz pripovedovalske oddaje "This Is Not Happening", ki jo je ustvaril in vodil na Comedy Centralu. Ari ima tudi na Netflixu šov z naslovom "Double Negative" in šov na Comedy Centralu z naslovom "Paid Regular". Ari Shaffira smo lahko videli tudi na WTF z Marcom Maronom, The Adam Carolla Show, Your Mom's House, 2 Bears 1 Cave, podcastu Thea Vona, podcastu Andrewa Schulza, TigerBelly in še veliko več. Zaradi teh nastopov je postal priljubljen v svetu podcastov. Njegov lastni podcast, Skeptic Tank Arija Shaffirja, je na vrhu lestvice, ki izide vsak teden, kjer koli gledate ali poslušate podcaste. Ari je aktualni predsednik podcasta LOS, s katerim ni povezan. In uvrstil se je na prvo mesto v nesteroidni kategoriji legendarnega izziva Sober October, ki ga je kmalu zatem tudi uničil, da bi lahko ustanovil Protect Our Parks s Shanom Gillisom in Markom Normandom, in je tako preslepil Joeja Rogana, da jih je gostil.
Vstopnice so naprodaj na uradni spletni strani Zavoda za kulturo Maribor - standupsi.com in tudi preko sistema ENTRIO.SI

PR - Zavod za kulturo Maribor