Ob 17. uri bo župan Mestne občine Velenje Peter Dermol odprl otroško igrišče v Kavčah. Septembra smo na igrišču v KS Kavče postavili dve igrali (večnamensko enojno igralo in vzmetno igralo).

Ob 17. uri bo župan Mestne občine Velenje Peter Dermol odprl otroško igrišče v Kavčah. Septembra smo na igrišču v KS Kavče postavili dve igrali (večnamensko enojno igralo in vzmetno igralo). Uredili smo tudi ustrezno podlago. V Mestni občini Velenje tudi sicer skrbi za naše najmlajše namenjamo posebno pozornost, med drugimi aktivnostmi, smo ustanovili tudi projektno skupino, v kateri so predstavniki občine in nekaterih drugih organizacij, ki se redno sestajajo in iščejo najboljše rešitve za ureditev in obogatitev otroških igrišč v Velenju.
 
V zadnjem obdobju smo na Pikino igrišče postavili tri trampoline. Jeseni pa bomo uredili tudi Gusarjevo igrišče, ki je še edino od igrišč, ki jih ima v upravljanju občina in še ni obnovljeno. Uredili bomo podlago ter postavili nanj štiri igrala (večnamensko trojno igralo, dvojno gugalnico, gugalnico »vaga« ter vzmetno igralo). Postopki za izvedbo potekajo, igrala bodo postavljena najkasneje do sredine novembra.
 
Pošiljamo fotografijo igrišča v Kavčah.
 
Prijazno vabljeni na odprtje!

VIR: Služba z odnose z javnostmi Mestne občine Velenje