SMS OBVEŠČANJE O ODVOZU ODPADKOV BODO NADOMESTILA POTISNA SPOROČILA PREK MOBILNE APLIKACIJE SAUBERMACHER – KOMUNALA

SMS OBVEŠČANJE O ODVOZU ODPADKOV BODO NADOMESTILA POTISNA SPOROČILA PREK MOBILNE APLIKACIJE SAUBERMACHER – KOMUNALA

Želite tudi v prihodnje prejemati obvestila o odvozu odpadkov in ostale pomembne informacije?

Naložite si mobilno aplikacijo Saubermacher – Komunala.
V podjetju Saubermacher – Komunala smo v letu 2021 lansirali mobilno aplikacijo, s katero smo želeli svoje storitve približati uporabnikom in omogočiti ažurne, hitre in zanesljive informacije  ter enostavno podajanje povratnih informacij o naših storitvah. Ena od pomembnih funkcionalnosti aplikacije je tudi obveščanje o odvozih odpadkov s potisnimi sporočili dan pred odvozom posamezne vrste odpadka.

Z začetkom leta 2024 bomo z vidika racionalizacije in prijaznosti naše mobilne aplikacije uporabnikom SMS obveščanje o terminih odvoza odpadkov opustili, nadomestilo pa ga bo obveščanje prek mobilne aplikacije. V tem času lahko aplikacijo spoznate in preizkusite tudi vse ostale funkcionalnosti, ki jih nudi. 
Poleg potisnih sporočil o terminih odvoza odpadkov mobilna aplikacija nudi veliko več od storitve SMS obveščanja. Z njo imate hiter dostop do informacij o urniku odvoza in delovnem času zbirnega centra, brez računa se lahko identificirate v zbirnem centru, pregledujete odprte obveznosti in plačane račune, enostavno oddate naročilo za odvoz kosovnih odpadkov ali naročilo za nakup vreč, nam posredujete reklamacije, prejemate nasvete za pravilno ravnanje z odpadki ter obvestila in novice o našem delu ter še marsikaj.

Mobilno aplikacijo Saubermacher – Komunala si lahko naložite na svojo mobilno napravo v trgovinah Google Play oziroma App Store oziroma enostavno poskenirate QR kodo.
Vse informacije o našem delu, vključno z urniki odvoza odpadkov po naseljih, najdete tudi na naši spletni strani
www.saubermacher-komunala.si, urnike odvozov za leto 2024 pa boste kot doslej prejeli meseca decembra 2023.

Upamo, da boste našo mobilno aplikacijo z zadovoljstvom uporabljali in se vam zahvaljujemo, da nam pomagate ustvarjati zdravo okolje.

VIr: Občina Grad