Na pobudo KŠTM Sevnica, CPT Krško in ZPTM Brežice prvi vikend v novembru posavski vinarji ponovno množično odpirajo vrata kleti, letos pa tudi številnih zidanic.

Pridružite se nam na Martinovem vikendu v Posavju v soboto, 5. 11., in nedeljo, 6. 11. 
 
Posebej za to priložnost bodo posavski vinarji na široko odprli vrata svojih kleti in letos tudi zidanic. V soboto med 12. in 20. uro, v nedeljo med 12. in 18. uro vas pričakujejo vinarji, vinogradniki in gostinci, ki so se odločili sodelovati v 2. izvedbi Martinovega vikenda v Posavju. Razpored odprtih kleti in spremljajočih dogodkov najdete v letaku v priponki.
 
Obiščete jih lahko v lastni režiji, z lastnim prevozom, kolesom ali kar peš. V Sevnici bo v soboto med sodelujočimi vinarji vozil brezplačni VINObus.
 
Vinarji pripravljajo
Martinovo degustacija (3 vzorce vina) 6,00€
Vino na kozarec
Prigrizke
In še kaj…
 
NOVOST! 
Letos se poleg degustacij Martonovemu vikendu pridružujejo tudi gostinci z martinovim menijem. 
 
Več informacij najdete na fb dogodku https://www.facebook.com/events/876351573527386 spletni strani www.visit-sevnica.com, https://www.visitkrsko.com/ , https://www.discoverbrezice.com/ ali pri koordinatorkah Martinovega vikenda v Posavju Ksenji Kragl iz CPT Krško, Petri Močan iz ZPTM Brežice in Annemarie Culetto iz KŠTM Sevnica
 
Naj se martinovanje letos začne v Posavju.
 
PR: KŠTM Sevnica