Najave za program TV1000 v prvi polovici marca 2024

Bumblebee
V nedeljo, 10. marca, ob 18.30
Leta 1987 Bumblebee med begom svoje zatočišče najde na smetišču malega kalifornijskega obalnega mesteca. Tam ga, poškodovanega in polomljenega, tik pred svojim 18. letom odkrije Charlie, ki medtem skuša najti svoje mesto v svetu. Ko Charlie oživi Bumblebeeja, hitro ugotovi, da ne gre za običajnega rumenega Volkswagnovega hrošča ...

Bumblebee
 
Tematski blok: Teden, posvečen ženskam
Od ponedeljka, 4. marca, do nedelje, 10. marca, ob 21.00
Na kanalu TV1000 ob mednarodnem dnevu žena tudi mi ponosno slavimo močne ženske na filmski sceni! Pridružite se nam na filmskem potovanju v družbi legendarnih žensk s fillmi 'Zaveza', 'Erin Brockovich', 'Hanna' in drugimi. Bodite priča vzdržljivosti in vplivnosti ženskih likov v filmskih žanrih, ki se raztezajo od kriminalnih trilerjev do zgodovinskih dram ter raziščite očarljive svetove in zmage naših očarljivih vodilnih dam.

Bal smrti
V ponedeljek, 4. marca, ob 23.05
Zaporniška paznika, Hank in Sonny Grotowski, sta oče in sin, ki morata izvesti usmrtitev temnopoltega obsojenca na smrt, Lawrencea Musgrova. Lawrence za seboj pusti ženo Leticio in sina Tyrella. Ko kmalu zatem umreta otroka tako Hanka kot Leticie, žalujoča starša drug v drugem najdeta uteho in neko vrsto odrešitve.

Bal smrti


PR - Grayling