V prilogi in v nadaljevanju delim najave za program TV1000 v prvi polovici junija 2023

V prilogi in v nadaljevanju delim najave za program TV1000 v prvi polovici junija 2023.
 
Resnična zgodba
V soboto, 3. junija, ob 22.30
Nedavno odpuščeni novinar New York Timesa Michael Finkel se znajde v nezavidljivem položaju, ko se njegov članek izkaže za neresničnega. Nekega dne prejme klic moškega glede najbolj iskanega posameznika s seznama FBI po imenu Christian Longo, ki so ga ujeli in ki trdi, da je pravzaprav Finkel. Longo in Finkel se srečata ter skleneta potencialno usoden pakt. Medtem, ko Longo v zaporu čaka na sojenje, se skuša Finkel v pogovorih z obsojencem in z izmenjavo novinarskih nasvetov dokopati do resnice o njegovem primeru. Skozi številne preobrate Finkel šele na koncu odkrije resnično zgodbo ...
 
Ne pozabi me
V soboto, 10. junija, ob 16.45
Tyler Hawkins še vedno ni prebolel pretresljivega družinskega dogodka, ki je privedel do ločitve njegovih staršev. A ko spozna družabno lepotico Ally Craig, ki je bila priča mamini smrti, njegovo življenje dobi nov zagon. Par se hitro zbliža, a posledice njunih življenjskih tragedij resno ogrozijo njuno ljubezensko zvezo.
 
Chicago
V nedeljo, 11. junija, ob 18.45
Morilki Velma Kelly, pevka in zapeljivka, ki je umorila svojega moža in sestro, ko ju je zalotila v postelji, ter Roxie Hart, ki je umorila svojega fanta, ko je ugotovila, da ta iz nje ne namerava narediti zvezde, se znajdeta v celici za na smrt obsojene in se borita za slavo, ki jima v 1920-ih letih v Chicagu lahko reši življenje.
 
Tematski blok: Mesec komedije
Vsak delavnik v juniju ob 21.00
Enomesečni maraton z 22 komičnimi filmi obljublja, da vas bo spravil v smeh z izborom različnih stilov in žanrov komedije. Za vas smo izbrali le najboljše - od akcijske komedije, kot je mojstrovina o borilnih veščinah 'Legenda o pijanem mojstru' do priljubljenega indie filma 'Juno'. Oglejte si britansko klasiko 'Morilci, tatovi in dve nabiti šibrovki' ter nezaslišanega 'Austin Powers: Vohun, ki me je nat***', ujemite pa tudi priljubljene igralce in igralke, kot so Scarlett Johansson v filmu 'Varuškin dnevnik', Steve Carell in Paul Rudd v filmu 'Butec na večerji' in Seth Rogen v filmu '50/50'. Tudi na režiserskim stolčkih najdemo zanimiva imena, vključno z Drew Barrymore v filmu 'Divje mrhe' - zato se pripravite na večere, polne smeha, s tematskim blokom Mesec komedije!
 
Celoten spored v štirih različnih formatih lahko najdete tukaj, več fotografij pa je na voljo tukaj.
 
Informacije lahko najdete tudi na spletni in Facebook strani.
 
Vabimo vas tudi k spremljanju Youtube kanala.

VIR: Grayling