Šolski zvonci bodo v tem tednu spet zazvonili in začelo se bo novo šolsko leto.

Šolski zvonci bodo v tem tednu spet zazvonili in začelo se bo novo šolsko leto. Novi zvezki, nalivnik in dobro ošiljene barvice ter praktična šolska torba bodo začetek septembra vsekakor naredili bolj znosen. Vse potrebno za učenje, ustvarjanje, šport in prosti čas boste našli v trgovinah mariborskega Europarka, kjer se v začetku septembra obeta tudi zabavno praznovanje 23. rojstnega dne.
 
Vse za brezskrben začetek
Začetek novega šolskega leta ne prinaša zgolj novih učnih vsebin, temveč tudi uporabne šolske potrebščine, ki bodo otroke dodatno motivirale za pridobivanje novih znanj. Bogato izbiro zvezkov, pisal, geometrijskega pribora in materiala za ustvarjanje boste našli v trgovinah Mladinska knjiga, Papirnica Hartis, Interspar in Müller. V nakupovalnem središču ob Dravi boste našli tudi šolske knjige, delovne zvezke in ostala gradiva, ki bodo osnova za uspešno šolsko leto. Ni boljšega kot vonj papirja in drsenje najljubšega pisala po vrsticah v zvezku, kajne?
 
Ugodnosti in zabavno dogajanje za vso družino
Obisk Europarka lahko izkoristite tudi za nakup oblačil in obutve za jesenski čas ter otroško garderobo dopolnite z barvitimi modnimi kosi, ki bodo pot v šolo in druženje s prijatelji naredili še bolj zabavno. Bliža se obdobje z več padavin, zato ne pozabite na dodaten par nogavic, škornje in lep dežnik, ki bodo tudi deževen dan naredili bolj prijeten. S septembrom se za otroke začenjajo prostočasne dejavnosti in športne aktivnosti. V trgovinah Hervis, Adidas, Champion in Sport Vision so za jesenski čas pripravili ugodno ponudbo in številne uporabne izdelke za tek, kolesarjenje, ples in ekipne športe. Po koncu nakupovanja se lahko z družino odpravite na kosilo ali večerjo v eno od restavracij, ali pa se preizkusite v adrenalinski karting vožnji na vrhnjem parkirišču. Naj se šolsko leto začne z nasmehom!
 
Sejem rabljenih učbenikov Mladi mladim
V soboto, 9. septembra, bo med 10. in 14. uro pred vhodom 3 v Europark (s strani Titovega mostu) v sodelovanju s Studiom 11 potekal sejem rabljenih učbenikov Mladi mladim. Na sejmu bodo lahko dijaki in študenti prodajali rabljeno študijsko literaturo, šolske učbenike in knjige. Prodajno mesto je brezplačno, namen sejma pa je omogočiti mladim cenejši in lažji dostop do knjig in gradiv.
 
Europark praznuje 23. rojstni dan!
Začetek šolskega leta bo v znamenju praznovanja Europarkovega 23. rojstnega dne, ki bo potekalo med 6. in 9. septembrom. Ne zamudite koncerta Luke Basija, Polkaholikov in Kristijana Crnice – KIKIFLY ter Čukov in Ribiča Pepeja. V soboto, 9. 9., pa se boste lahko posladkali s torto velikanko.
 
Več informacij je na voljo na Europarki spletni strani in družbenih omrežjih.

VIR: IPPR
FOTO: Jošt Gantar