V podjetju Spar Slovenija nadaljujejo kolesarsko zgodbo, ki so jo v letošnjem letu začeli s sponzorsko podporo ekipe Bahrain Victorious in kolesarja Mateja Mohoriča.

V podjetju Spar Slovenija nadaljujejo kolesarsko zgodbo, ki so jo v letošnjem letu začeli s sponzorsko podporo ekipe Bahrain Victorious in kolesarja Mateja Mohoriča. Kot sponzor bodo podprli tudi 30. kolesarsko Dirko Po Sloveniji, ki se bo odvijala med 12. in 16. junijem in na kateri bo tekmoval tudi Mohorič. V Sparu Slovenija bodo s to podporo še utrdili svojo vez s kolesarstvom in njihovimi najzvestejšimi navijači.

V Sparu so zelo ponosni, da so letos postali izbrana trgovina vrhunskega kolesarja Mateja Mohoriča in kolesarske ekipe Bahrain Victorious. Ekipa Bahrain Victorious, v dresu katerega svoje uspehe niza tudi priznan slovenski kolesar Matej Mohorič, daje velik poudarek razvoju mladih talentov in njihovi integraciji v vrhunsko kolesarstvo, pri čemer jim poleg trdega dela pomaga tudi prava izbira živil in uravnotežen jedilnik z dovoljšno količino vseh hranil.

Podjetje na svojih policah ponuja široko paleto kakovostnih izdelkov, primernih tudi za vrhunske športnike, ki se morajo prehranjevati uravnoteženo. Tega se dobro zavedajo, zato so se povezali s strokovnjaki s področja nutricionistke in ustvarili program za uravnoteženo prehrano »Več vem, bolje jem«. Priznani nutricionisti, ki sodelujejo v Sparovem programu predstavljajo skrivnosti hranilnih snovi, sestavljajo okusne jedilnike in učijo, kako lahko uravnotežena prehrana z lahkoto postane del posameznikovega vsakdana.   

VIR: Spar Slovenija