V marcu 2024 se bo v Beogradu odvijal poseben dogodek, ki bo nagradil posameznike in organizacije, ki so s svojim delovanjem prispevali k razvoju in promociji različnih sektorjev, od IT industrije do turizma in javne uprave.

V marcu 2024 se bo v Beogradu odvijal poseben dogodek, ki bo nagradil posameznike in organizacije, ki so s svojim delovanjem prispevali k razvoju in promociji različnih sektorjev, od IT industrije do turizma in javne uprave. Med prejemniki priznanj PRO PR Awards bodo Saša Popović, Nenad Danilović, Keith Ryan, Občina Golubac in Nacionalna akademija za javno upravo, kar odraža široko paleto dosežkov, ki bodo priznani na tej prestižni podelitvi.

V zadnjem desetletju je Srbija izstopala kot vodilna država po rasti zaposlenosti v IT sektorju. Ta rast je spodbudila veliko podjetij in posameznikov, da so začeli svojo pot od začetka, z veliko vero v svoje vizije. Med njimi izstopa tudi Saša Popović, soustanovitelj in izvršni direktor podjetja VEGA IT, ki bo letos prejel prestižno nagrado "Vision Manager".

Nagrado "PRO PR Infigo Awards" bo prejel Nenad Danilović, ustanovitelj in urednik spletnega portala www.advertiser-serbia.com. Nagrada je priznanje njegovemu delu pri promociji in podpori komunikacijske industrije preko medijskih člankov, s čimer prispeva k dodani vrednosti v tem sektorju.

Letos bo na pobudo organizacijskega odbora prvič podeljeno tudi priznanje "PRO PR Globe Entrepreneur Awards". Namenjeno je posameznikom, ki so v svojem delovnem okolju ustvarili prepoznavno strokovno percepcijo, a morda niso široko prepoznani na globalni ravni. Keith Ryan, ustanovitelj in izvršni direktor podjetja "Scanquo" iz Velike Britanije, bo prejemnik te nagrade, ki priznava njegovo sposobnost ustvarjanja komunikacijske strategije, opažene znotraj njegove industrije.

Občina Golubac bo prejela priznanje "Vision City" kot mesto, ki z zgodbami ustvarja pozitiven ugled destinacije in države. Golubac izstopa v turizmu, kjer se število obiskovalcev in pozitivnih zgodb nenehno povečuje, kar dodatno dviguje ugled Srbije na tem področju.

Priznanje "Transparency in Communication" letos pripada Nacionalni akademiji za javno upravo za njihov izjemen prispevek k transparentnosti in dostopnosti v izobraževanju zaposlenih v javni upravi. Od prvega dne svojega delovanja akademija poudarja pomen izobraževanja zaposlenih s poudarkom na odnosih z javnostmi, pri čemer uporabljajo najmodernejše metodologije in povezujejo mednarodne ter domače strokovnjake.

Svečana podelitev priznanj, ki bo 15. marca v hotelu Mona Plaza, bo priložnost za praznovanje dosežkov teh posameznikov in organizacij. Poleg tega bo dogodek vključeval tudi razkritje novega koncepta, kar obeta še dodatno vznemirjenje in pričakovanje. Danijel Koletić, ustanovitelj in predsednik organizacijskega odbora, je obljubil, da bo letošnja podelitev še posebej pomembna, s priznanji, ki bodo podeljena 25 dobitnikom iz 15 različnih držav, kar odraža mednarodni pomen in vpliv nagrad PRO PR Awards.

VIR: PRO PR