Globalna tehnološka znamka HONOR je objavila rezultate obsežne raziskave, ki poudarja globoko hvaležnost Evropejcev za neslišane junake v širši skupnosti, še posebej med božičnimi prazniki.

[Ljubljana, 13. december 2023] Globalna tehnološka znamka HONOR je objavila rezultate obsežne raziskave, ki poudarja globoko hvaležnost Evropejcev za neslišane junake v širši skupnosti, še posebej med božičnimi prazniki. Glede na raziskavo, v kateri je sodelovalo 8500 evropskih anketirancev, jih skoraj polovica meni, da bi morali biti posamezniki, ki nesebično služijo skupnosti, v prazničnem času deležni večjega priznanja. Ti junaki prihajajo z vseh vidikov življenja, najbolj prepoznavne skupine pa so prostovoljci, zdravstveni delavci, negovalci in učitelji. V tem prazničnem času se je HONOR odločil, da jim izkaže poklon in priznanje.

Lastnosti, ki opredeljujejo neslišane junake med nami

Anketiranih so se dotaknili neslišani junaki, ki verjamejo vanje (35 %), ki jih znajo razveseliti (33 %) in ki so resnično to, kar so (26 %). Ti posamezniki izstopajo zaradi svojega poguma (25 %) in zaradi svojih najboljših namenov (23 %).

Priznanje in navdih med božičem

Javnost močno podpira večjo prepoznavnost teh junakov, najboljši način za dosego tega cilja pa so kampanje na družbenih omrežjih (36 %) in množično financiranje (26 %). Poleg tega je raziskava pokazala, da so 34 % udeležencev raziskave, ti junaki navdihnili v praznični sezoni, kar je poudarilo vpliv njihovih dejanj.

Kar 59 % vprašanih je priznalo, da ima v krogu svojih najbližjih neslišanega junaka, na vrhu pa so mame (41 %) in očetje (30 %). Poleg tega se jih 33 % popolnoma strinja, da so jih ljudje v njihovem življenju navdihnili, da so bolje vplivali na skupnost.


Zavezanost podjetja HONOR k prepoznavanju neslišanih junakov

Zaradi teh rezultatov je HONOR sprožil pobudo s ciljem povečati prepoznavnost neslišanih junakov prav v tem prazničnem času, v katerem je njihov prispevek skupnosti v ospredju. Raziskava je potrdila, da javnost te posameznike prepozna in jim želi priznati njihovo nesebično delo. HONOR tako želi po vsej Evropi in tudi pri nas, slaviti neslišane junake in jim dati priznanje za vse, kar počnejo ne samo med prazniki, ampak tudi skozi vse leto.

Poklonite se svojemu neslišanemu junaku!

Ta božič HONOR spodbuja vse, da delijo svoje zgodbe in prepoznajo neslišane junake na družbenih medijih z oznako #HONORtoBeWithYou #MyUnsungHero. HONOR-jeva božična kampanja želi povečati prepoznavnost tistih, ki prispevajo toliko in zahtevajo tako malo v zameno.

Za podrobnejši pregled raziskave in kako HONOR slavi neslišane junake v tem prazničnem času, glejte https://www.hihonor.com/si/events/honor-christmas/

###

Za več informacij obiščite spletno stran HONOR na naslovu www.hihonor.com/si/ ali pišite na newsroom@hihonor.com.


O podjetju HONOR 
HONOR je vodilni svetovni ponudnik pametnih naprav. Njegov namen je postati globlna ikonična tehnološka blagovna znamka ter s svojimi zmogljivimi izdelki in storitvami ustvariti nov inteligentni svet za vsakogar. Z neomajno osredotočenostjo na raziskave in razvoj si prizadeva za razvoj tehnologije, ki ljudem po vsem svetu omogoča, da gredo dlje ter daje svobodo, da dosežejo in naredijo več. HONOR ponuja vrsto visokokakovostnih pametnih telefonov, tabličnih računalnikov, prenosnih računalnikov in nosljivih naprav, ki ustrezajo vsakemu proračunu ter s svojo ponudbo inovativnih, vrhunskih in zanesljivih izdelkov ljudem omogoča, da postanejo boljša različica samih sebe.

VIR: Futura DDB