Z velikim veseljem sporočamo, da se priznani mednarodni strokovnjak za informacijsko varnost, Ramses Gallego, vrača v Slovenijo, kjer bo imel ključni govor na letošnji konferenci RISK 2024. Dogodek bo potekal v kongresnem centru Thermana v Laškem od 12. do 13. junija 2024.

Ljubljana, 8. maj 2024 - Z velikim veseljem sporočamo, da se priznani mednarodni strokovnjak za informacijsko varnost, Ramses Gallego, vrača v Slovenijo, kjer bo imel ključni govor na letošnji konferenci RISK 2024. Dogodek bo potekal v kongresnem centru Thermana v Laškem od 12. do 13. junija 2024.

Kibernetska varnost danes postaja vedno bolj pomembna v luči globalnih sprememb in pritiskov velesil. V zadnjem času smo bili priča napadom ruskih hackerjev na javno infrastrukturo s pomočjo DDoS napadov, kar je le eden izmed mnogih primerov, ki izpostavljajo naraščajočo grožnjo kibernetski varnosti. 

Poleg otvoritvenega govora Ramsesa Gallega se udeleženci lahko veselijo tudi predstavitve predstavnika Europola za boj proti spletnemu kriminalu, gospoda Tobiasa Wielocha, vodja ekipe Europol EC3 - AP DarkWeb, ter drugih vrhunskih govorcev, ki bodo osvetlili najnovejše trende, izzive in priložnosti na področju informacijske varnosti. 




Med izpostavljenimi točkami konference so:

  • Poglobljene razprave in predavanja vodilnih predstavnikov IT industrije.
  • Zanimive panelne razprave in interaktivne delavnice.
  • Priložnosti za mreženje s kolegi in strokovnjaki iz industrije.
  • Ekskluziven dostop do najnovejših tehnologij in rešitev za upravljanje tveganj.
  • NIST 2.0.
  • Možnosti za izmenjavo najboljših praks in učenje iz uspešnih primerov.


Ne zamudite priložnosti, da se pridružite vrhunskim strokovnjakom na konferenci RISK 2024 in izveste najnovejše strategije za zaščito vaše organizacije pred kibernetskimi grožnjami.

Za več informacij o konferenci RISK 2024 obiščite uradno spletno stran:


###

O Konferenci RISK 2024:

Konferenca RISK 2024 je vodilni dogodek na področju informacijske varnosti v Sloveniji, ki prinaša najnovejše informacije, trende in najboljše prakse za obvladovanje kibernetskih groženj. Organizira jo podjetje REAL security d.o.o. in je namenjena IT strokovnjakom, menedžerjem za informacijsko varnost, vodjem IT in vsem, ki jih zanima varnost informacij.

Kontakt za medije:


VIR: REAL security