od 27. do 29. septembra 2022 se bo v Cankarjevem domu v Ljubljani že enaindvajseto leto zapored odvijala prireditev Festival za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO).

Spoštovani,
od 27. do 29. septembra 2022 se bo v Cankarjevem domu v Ljubljani že enaindvajseto leto zapored odvijala prireditev Festival za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO). Festival je prostor povezovanja, izmenjave idej in ustvarjanja, posvečen aktivnemu staranju, izboljšanju kakovosti življenja starejših in uresničevanju solidarnosti med generacijami.

VABILO NA PRVO URADNO SOOČENJE PREDSEDNIŠKIH KANDIDATOV V OKVIRU URADNEGA ZAKLJUČKA 21. FESTIVALAčetrtek, 29. september 2022, ob 15. uri

Štihova dvorana Cankarjevega doma

V okviru zaključka Festivala vas vabimo na pogovor predsedniških kandidatov skupaj z gospo Biserko Marolt Meden (predsednica društva Srebrna nit, humanitarka, prostovoljka in dejavna državljanka v prizadevanjih za drugačen odnos družbe do starejših), ki bo potekal v okviru največje prireditve za starejše v Sloveniji, 21. Festivala za tretje življenjsko obdobje (ta se bo odvil od 27. do 29. septembra v Cankarjevem domu v Ljubljani).Pogovor s predsedniškimi kandidati bo potekal v četrtek, 29. septembra 2022, s pričetkom ob 15. uri v Štihovi dvorani Cankarjevega doma. Kandidati bodo skupaj s povezovalko odgovorili na številna vprašanja, med drugim na to: kaj bodo izboljšali s področja starejših, če bodo izvoljeni; kaj bodo storili, da bi bilo v družbi manj starizma in diskriminacije starejših, ali menijo, da potrebujemo varuha starejših in številna druga vprašanja o dolgoživi družbi!

Vstop na zaključek je prost, prijave pa so obvezne do srede, 28. septembra 2022.Tudi novinarji ste vabljeni, da spremljate soočenje predsedniških kandidatov in kandidatinj!

Vljudno vas naprošamo za prijavo vaše prisotnosti na srečanju predsedniških kandidatov do 28. septembra 2022 preko spodnjega gumba.

PRIJAVA UDELEŽBE


PR: Proevent